Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«Με συγκέντρωση και προσήλωση…»

Συγκέντρωση και προσήλωση στο πλάνο συνιστά στους παίκτες του Πανιωνίου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενόψει του αυριανού (14/01) αγώνα με τη Μπιλμπάο για το Eurocup.

«Με συγκέντρωση και προσήλωση…»
Στις δυσκολίες της αυριανής (14/01) εκτός έδρας αναμέτρησης του Πανιωνίου με τη Μπιλμπάο για τη δεύτερη αγωνιστική του «Last 32» του Eurocup, στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» χαρακτήρισε πολύ καλή την ισπανική ομάδα, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι οι παίκτες του καλούνται να δώσουν δεύτερο δυνατό παιχνίδι μέσα σε 48 ώρες.

«Στο παιχνίδι με την Μπιλμπάο έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο δυσκολίες. Η πρώτη είναι ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δυνατή και η δεύτερη ότι δίνουμε ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι σε διάστημα 48 ωρών. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί», ήταν τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Από την πλευρά του ο σέντερ των «κυανέρυθρων», Γάιος Σκορδίλης, τόνισε: «Μέσα σε διάστημα 48 ωρών, δίνουμε έναν δεύτερο δύσκολο αγώνα απέναντι στην Μπιλμπάο, μια ομάδα που είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και να παίξουμε με ενέργεια και συγκέντρωση, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: