Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Αποσύρθηκε ο Λουίς Γκαρσία!!

Το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης, ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ και εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας στην πορεία προς την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2005, Λουίς Γκαρσία. 
Σε ηλικία 35 ετών κι έπειτα από παραμονή δύο ετών στο Μεξικό, ο Λουίς Γκαρσία αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Ο Ισπανός άσος, που ήταν απ’ τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας στο «Άνφιλντ», έχει να θυμάται έντονα την τριετία (2004-2007) που πέρασε στη Λίβερπουλ, πετυχαίνοντας 30 γκολ σε 121 εμφανίσεις με την κόκκινη φανέλα. Φυσικά, περισσότερο απ’ όλα, θα μνημονεύει την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, στην Κωνσταντινούπολη, στον επικό τελικό του 2005 απέναντι στη Μίλαν.
Έχοντας ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Λουίς Γκαρσία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τη Λίβερπουλ για όσα του πρόσφερε, τονίζοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για όλα όσα μου πρόσφερε και που μου έδωσε την ευκαιρία να αποτελέσω μέλος της κόκκινης οικογένειας».
Στην καριέρα του, ο 35χρονος μεσοεπιθετικός, φόρεσε επίσης και τη φανέλα των Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκού, ενώ από το 2011 μέχρι το 2013, βρισκόταν στο Μεξικό, όπου αγωνίστηκε στις Πουέμπλα και Πούμας.

 Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: