Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«Έχουμε δρόμο ακόμη»

ogios_katsavakis
Ο προπονητής του Ηρακλή Γκιγιέρμο Όγιος στην συνέντευξη τύπου μετά την μεγάλη νίκη επί του Εθνικού Γαζώρου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την νίκη αλλά και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας αλλά και στο στόχο της .
«Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που είχε ένταση σε όλη την διάρκεια. Θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Για τον κόσμο που τον είδε από το γήπεδο αλλά και για όσους το είδαν από την τηλεόραση. Το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό. Παρόλα αυτά πρέπει να κοιτάξουμε και τις δυσκολίες που είχαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έδωσαν την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να σκοράρει. Παρ’ όλες τις δυσκολίες οι παίκτες είχαν συγκέντρωση και έπαιξαν όσο το δυνατόν καλύτερο. Σεβάστηκαν την ταυτότητα που θέλουμε να δώσουμε στην ομάδα», είπε στην αρχική τοποθέτηση του ο Όγιος.
Για το γεγονός ότι τον χειροκρότησαν οι φίλαθλοι: «Δουλεύω σε μία ιστορική και μεγάλη ομάδα. Μπορεί να περνάμε μία άβολη κατάσταση αλλά όταν βρίσκεις την ευκαιρία να δουλέψεις σε τέτοιες ομάδες αρχίζεις και γνωρίζεις τα συναισθήματα. Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο όμως, σε μία κατηγορία όπου οι ομάδες έχουν υψηλούς στόχους. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και δεν προτρέχουμε γιατί ακόμα είμαστε μακριά. Αυτή την στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να μπούμε στα πλέι οφ»
Για τα οικονομικά προβλήματα: «Κοιτάμε την δική μας δουλειά. Οι ποδοσφαιριστές αξίζουν πάρα πολλά γιατί στηρίζουν ο ένας τον άλλο στα αποδυτήρια. Προσπαθούμε να δούμε πως μπορούμε να επιλύσουμε τις διάφορες καταστάσεις. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Για το παρών είμαστε ενωμένοι. Στους παίκτες αξίζουν τα συγχαρητήρια. Εγώ εστιάζω στον τρόπο που παίζουμε και στο πως δουλεύουμε για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα».
Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Εθνικού Μάκης Κατσαβάκης εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία του κυρίου Βρακά.
«Δυστυχώς για εμάς το γκολ  ήρθε την στιγμή που είχαμε βρει ρυθμό. Δεν σταματήσαμε να παλεύουμε και όταν κάναμε την αναγκαστική αλλαγή τα παιδιά συνέχισαν να παλεύουν. Θελήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι αλλά όπως και στο πρώτο παιχνίδι έχουμε παράπονα από την διαιτησία. Μας αρνήθηκαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις. Είπα στα παιδιά να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι. Χάσαμε ένα παιχνίδι δεν χάσαμε την αξιοπρέπεια μας», είπε ο κ. Κατσαβάκης.


Δίκαια χαρακτήρισε την νίκη του Ηρακλή ο Λευτέρης Ματσούκας που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στην Συνέντευξη Τύπου.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Μετά από ένα μεγάλο παιχνίδι Κυπέλλου και μετά από μεγάλη κατανάλωση δυνάμεων είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία. Μιλήσαμε για τις δυσκολίες του αγώνα στα αποδυτήρια, και ανταποκριθήκαμε καλά. Ήρθε ένα όμορφο γκολ από τον Μπουκουβάλα και η ομάδα άρχισε να παίζει πιο στρωτό παιχνίδι. Θα διαφωνήσω με τον αντίπαλο προπονητή. Πιστεύω ότι η διαιτησία δεν μας ευνόησε. Θέλω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Όταν η ομάδα συνεχίζει και κερδίζει αποκτάει μεγαλύτερη ψυχολογικά και αυτό φαίνεται και από τον κόσμο. Το χειροκρότημα τους στο τέλος ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Έπρεπε να κερδίσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: