Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Αποχαιρέτησε ο Μάρτενς!!

Ακόμη πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Μάρτενς να ενισχύσει από τώρα τον ΠΑΟΚ! Ο ίδιος αποχαιρέτησε την Αλκμαάρ, ενώ ο προπονητής του ανέφερε ότι θα ήθελε να συνεχίσει να τον έχει στην διάθεσή του.

Αποχαιρέτησε ο Μάρτενς!
Πιθανότερο από ποτέ είναι το ενδεχόμενο ο Μάρτενς να ενισχύσει από τώρα τον ΠΑΟΚ!

Χωρίς να έχει γίνει γνωστό από την πλευρά της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης πρέπει η επιθυμία του παίκτη να προκάλεσε τις θετικές εξελίξεις.

Ο Βέλγος άσος μέσω των κοινωνικών μέσω δικτύωσης αποχαιρέτησε την Αλκμάαρ αναφερόμενος στις επιτυχίες που είχε με τη φανέλα της…

«Στην Αλκμάαρ έχω ζήσει τα πάντα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ολλανδίας, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το πέρασα στην Αλκμάαρ. Στην ουσία μεγάλωσα εδώ, δεν θα την ξεχάσω ποτέ», ανέφερε ο νέος άσος του ΠΑΟΚ.

Λίγο αργότερα ήρθε και μια δήλωση του προπονητή του στην Αλκμάαρ, Ντικ Αντβοκατ ο οποίος εξέφρασε στην απογοήτευσή του που δεν θα τον έχει στη διάθεσή του.

«Έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι θα έπρεπε πραγματικά να προσπαθήσουμε για να κρατήσουμε αυτούς τους παίκτες, αλλά, φυσικά, θα πρέπει αυτό να το θέλει και ο ποδοσφαιριστής. Και ο Μάαρτεν δεν είναι τέτοια περίπτωση. Ήθελε να κάνει αυτό το βήμα τώρα. Οπότε, αυτή είναι η καλύτερη λύση», τόνισε χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει κάτι περισσότερο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: