Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«Καμπανάκι» από Πεδουλάκη!!

Ως ένα καλό μάθημα για όλους, ώστε να καταλάβουν που βρίσκονται και ποια φανέλα φοράνε, χαρακτήρισε ο Αργύρης Πεδουλάκης το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Πατρών.

«Καμπανάκι» από Πεδουλάκη
Ο Παναθηναϊκός έκανε το… αναμενόμενο απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ στο να φτάσει στη νίκη. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν άφησε ασχολίαστη την εμφάνιση των παικτών του, που μάλλον είχαν το μυαλό τους στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Αναντολού Εφές για την Ευρωλίγκα και τους… χτύπησε το καμπανάκι. «Αυτό είναι ένα καλό μάθημα για όλους να καταλάβουμε πού είμαστε και τι φανέλα φοράμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «πράσινων».

«Δεν προσεγγίσαμε σωστά το ματς, δεν είχαμε ενέργεια. Μάλλον δεν είχαμε και μεγάλο κίνητρο. Αυτό ήταν τελείως λάθος. Στο πρώτο ημίχρονο φύγαμε απ' την τακτική για να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνά μας και πήραμε μία διαφορά. Με προβληματίζει η εικόνα των παιδιών, στα οποία παραδώσανε μία διαφορά. Στην επίθεση μπορεί να είσαι κρύος και να αστοχήσεις, αλλώς πώς μπορείς να χάσεις όλα τα αμυντικά ριμπάουντ; Εκεί δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι. Τα παιδιά απ' τον πάγκο πρέπει να καταλάβουν πως ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που προσπαθεί μέσα απ' την άμυνα να βρει ρυθμό. Αυτό είναι ένα καλό μάθημα για όλους να καταλάβουμε πού είμαστε και τι φανέλα φοράμε. Καλή συνέχεια στην Πάτρα κι εμείς προχωράμε» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Αντώνης Φώτσης, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού. «Είχαμε έναν αγώνα με την Πάτρα. Δεν είδαμε τον αγώνα όπως θα έπρεπε. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε. Ήταν πιο συγκεντρωμένοι κι έπαιξαν με μεγαλύτερη θέληση από εμάς. Το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε ήταν η νίκη. Πρέπει να μας γίνει μάθημα καθώς μετά από μία κακή εμφάνιση μπορείς να κρατήσεις πράγματα για το μέλλον» ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: