Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Τοχίρ: «Δεν βάζουμε εμπόδια στον Γκουαρίν»

Τη δική του απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν την Τσέλσι να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φρέντι Γκουαρίν της Ίντερ έδωσε ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Έρικ Τοχίρ.

Τοχίρ: «Δεν βάζουμε εμπόδια στον Γκουαρίν»
Στην παραδοχή πως ένας μεγάλος σύλλογος έχει καταθέσει πρόταση στην Ίντερ για την απόκτηση του Φρέντι Γκουαρίν, με τον ιταλικό σύλλογο να μην πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του ποδοσφαιριστή, προχώρησε ο Έρικ Τοχίρ.

«Ο Γκουαρίν είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και θα θέλαμε πολύ να τον κρατήσουμε αλλά όταν υπάρχουν προσφορές από μεγάλους συλλόγους δεν μπορείς να τις παραβλέψεις. Δε μπορούμε να αναγκάσουμε τον Γκουαρίν να μείνει αν η καρδιά του δεν βρίσκεται στην Ίντερ», τόνισε ο Ινδονήσιος πρόεδρος των «νερατζούρι».

Ο Κολομβιανός διεθνής είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Τσέλσι, η οποία - σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί - είναι η ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Τοχίρ είναι πρόθυμος να «χτίσει» μια δυνατή Ίντερ που θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τίτλους σε Ευρώπη και Ιταλία, όπως συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν. Η επίσημη θέση του, όμως, είναι πως πριν αρχίσει να φέρνει παίκτες στο σύλλογο πρέπει να κάνει και ορισμένες πωλήσεις.

«Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην αγορά. Οι οπαδοί δεν πρέπει να περιμένουν κάποια μεταγραφική “βόμβα” αλλά αν βρούμε την ευκαιρία θα κάνουμε κάποια ενδιαφέρουσα κίνηση. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πουλήσουμε παίκτες πριν αγοράσουμε τους αντικαταστάτες τους».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας του Μιλάνου έδωσε μια εικόνα για το πλάνο της νέας διοίκησης: «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, δεν υπάρχει αμφιβολία. Θέλουμε να χτίσουμε ένα υγιές και ανταγωνιστικό κλάμπ οπότε η φετινή περίοδος πρέπει να θεωρείται μεταβατική». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: