Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Σκέψεις Μίτσελ για έμπειρο αμυντικό!!

O Μίτσελ έχει σύμφωνα με πληροφορίες στο μυαλό του μία προσθήκη ετοιμοπόλεμου κεντρικού αμυντικού με σημαντική εμπειρία. Ο Ισπανός εύλογα προτιμά την αγορά της χώρας του.
Με βάση νεότερη ενημέρωση ο προπονητής των Πειραιωτών συγκλίνει στο να ζητήσει την απόκτηση ενός σέντερ μπακ, που να είναι όμως και πεπειραμένος και πανέτοιμος να βοηθήσει και όχι τόσο σε στιλ Αυλωνίτη, δηλαδή ενός παίκτη που προέρχεται από τον Πανιώνιο και δεν έχει ανάλογες παραστάσεις. Έχει δηλαδή κατά νου έναν κεντρικό αμυντικό που να μπορεί υπό προϋποθέσεις να αγωνιστεί και ως πλάγιο μπακ.
Βέβαια τα παραπάνω δεν σημαίνουν πως ο ερυθρόλευκος κόουτς δεν εγκρίνει τον παίκτη των Νεοσμυρνιωτών από αγωνιστικής πλευράς ή πως έχει κρίνει ότι δεν θα βρεθεί στου Ρέντη από τον Γενάρη. Όμως ο Μίτσελ θα ήθελε έναν έμπειρο στόπερ από την ισπανική αγορά.
Ο Μποτία είναι ένα όνομα που έχει προκύψει όμως ο Μίτσελ κοιτάζει και για παίκτες σε ομάδες, όπως οι Σεβίλλη και Χετάφε ενώ ακόμα και ο Σαπουνάρου της Έλτσε, είναι μία περίπτωση που ίσως απασχολήσει τους ανθρώπους των πρωταθλητών. Όσο για τον Βίλοτιτς, έναν παίκτη για τον οποίο είχε ψαχτεί το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, είναι και αυτός στην λίστα.
Όπως είναι και επιλογές από Γαλλία (με το βάρος να πέφτει σε Λιλ, Νις και Ναντ), Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία και ακόμα και Ελβετία, Κροατία και Σερβία. Οι επόμενες ώρες αλλά και μέρες θα καθορίσουν το τελικό μεταγραφικό πλαίσιο με τον Μίτσελ πάντως να έχει και στο μυαλό του το γεγονός πως μπορεί το κενό του Σιόβα να καλυφθεί και εκ των έσω.
Για την Ευρώπη εξάλλου υπάρχουν οι επιλογές των Μανωλά, Αβραάμ Παπαδόπουλου και Μιγκέλ Τόρες με τον τελευταίο να πρόκειται να δηλωθεί στην λίστα της UEFA. Η ερυθρόλευκη διοίκηση από την πλευρά της δεν θα χαλάσει το όποιο... χατίρι του Ισπανού προπονητή και ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαφές μαζί του γι' αυτό το θέμα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: