Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Περιμένει ο Πέτερ Λιμ τη Bankia!!

Η πρόταση του Πέτερ Λιμ για την απόκτηση των μετοχών της Βαλένθια, παραμένει σε ισχύ! Την Τετάρτη αποφασίζει η Bankia!

Περιμένει ο Πέτερ Λιμ τη Bankia!
Οι καρδιές των οπαδών της Βαλένθια επέστρεψαν στις θέσεις τους. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωσε ο Πέτερ Λιμ αποφάσισε να περιμένει την απόφαση της Bankia για την πρόταση που έχει καταθέσει για την αγορά των μετοχών της ομάδας.

Πρόκειται για μια άκρως θετική εξέλιξη η οποία έρχεται να βάλει τέλος στην εντονότατη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία περί ακύρωσης της πρότασης που έχει κάνει.

Τελικά, ο Ινδονήσιος δισεκατομμυριούχος εμφανιζόταν αρκετά δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν έχει λάβει κάποια απάντηση.

Οι μετοχές της Βαλένθια –ουσιαστικά- ανήκουν στην τράπεζα Bankia λόγω των χρεών της ομάδας. Έτσι για να υπάρξει κάποια μεταβίβαση των μετοχών θα πρέπει αυτή να δώσει την συγκατάθεσή της.

Τελικά ο ασιάτης επιχειρηματίας όμως πείσθηκε να διατηρήσει σε ισχύ την προσφορά του μετά από πιέσεις της διοίκησης της ομάδας στην τράπεζα για να επισπευσθούν οι διαδικασίες.

Την Τετάρτη η διοίκηση της Bankia θα συσκεφθεί για να αποφασίσει και να ξεκαθαρίσει εάν –τελικά- το πρότζεκτ το οποίο έχει ο Πέτερ Λιμ για τις «νυχτερίδες» θα εφαρμοσθεί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: