Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Μελισσανίδης: «Γήπεδο και μεγάλη ΑΕΚ»!!

Το σύνθημα της αντεπίθεσης της ΑΕΚ έδωσε ξανά ο Δημήτρης Μελισσανίδης! Στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων, ο ηγέτης της «Ένωσης» δεσμεύτηκε για το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια και μια ομάδα πρωταγωνίστρια!

Μελισσανίδης: «Γήπεδο και μεγάλη ΑΕΚ»!
Σε κάθε ΑΕΚτζήδικη συγκέντρωση, για όποιον λόγο κι αν γίνεται, το θέμα που (αναπόφευκτα) κυριαρχεί είναι ένα: Το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κι επειδή το ξέρει, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα. Όχι μόνο ότι η «Αγιά-Σοφιά» θα φτιαχτεί. Aλλά και ότι θα φιλοξενήσει μια ΑΕΚ όπως τη γνώρισε ο κόσμος της.

Στην εκδήλωση λοιπόν για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων (σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου Γιώργου Αμερικάνου), ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» καταχειροκροτήθηκε απ’ τους παρευρισκόμενους. Κι αφού βράβευσε τον μεγάλο σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη, είπε δια μικροφώνου:

«Καλή χρονιά σε όλους. Ξέρω ότι για το γήπεδο θέλετε να με ρωτήσετε. Εγώ το θέλω πρώτος. Το γήπεδο θα γίνει, όπως το έχουμε πει και η ΑΕΚ θα γίνει ξανά μεγάλη όπως την ξέραμε».

Η πιο συγκινητική στιγμή όμως της εκδήλωσης (όπου το «παρών» έδωσε επίσης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Ρόκκας, η υπεύθυνη επικοινωνίας, Αγγελική Αρκάδη, αλλά και μέλη των ομάδων μπάσκετ και γυναικείου βόλεϊ) ήταν η βράβευση του Μιχάλη Παυλή.

Όταν στο νεαρό επιθετικό απονεμήθηκε μια πλακέτα που έγραφε «Μιχάλη ψυχάρα, για πάντα ΑΕΚάρα» κι ο ίδιος ευχήθηκε, μέσα σε αποθέωση, «να έχετε όλοι την υγειά σας και η ΑΕΚ θα φτάσει πάλι εκεί που όλοι θέλουμε»! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: