Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Δεν τον σώζει ούτε ο… Κριστιάνο!!

«Ντου από Παντού» μετά τη μεγάλη νίκη – ανατροπή της Καλλονής που βύθισε τον Άρη… Η Καλλονή απόψε μπορεί και να τον έριξε τον Άρη. Πώς, δηλαδή, θα σηκώσει κεφάλι ξανά η ομάδα της Θεσσαλονίκης; Κι ενώ όλα της πήγαν δεξιά στο ματς, αφού προηγήθηκε κιόλας.
Ελπίδα;
Ο Άρης, λοιπόν, ύστερα από αυτή την ήττα έμεινε στους 11 β. μετά από 19 παιχνίδια. Σε τι μπορεί να ελπίζει πλέον όταν ο προτελευταίος έχει 18 πόντους και ο 16ος είναι στους 19;
Με πορεία… Ολυμπιακού!
Ό Άρης, δηλαδή, για να σωθεί θα πρέπει από εδώ και πέρα να κάνει πορεία… Ολυμπιακού. Πρωταθλητισμού. Να κερδίζει σε όλα τα ματς. Ούτε επειδή γλίτωσε πέρυσι παρά τρίχα, πάει να πει ότι κάθε χρόνο θα είναι του αη Γιαννιού.
Βαθιά ανάσα
Η Καλλονή μετά από αρκετό καιρό θύμισε την ομάδα που βλέπαμε στην αρχή της σεζόν. Είχε σχέδιο στο παιχνίδι της και υπομονή. Όσο για το δεύτερο γκολ, αυτό του Μανούσου, είναι από τα ομορφότερα του πρωταθλήματος. Κι έφτασε πλέον στους 22 β. Βαθιά ανάσα πήρε.
Με την Χρυσή Μπάλα
Το θέμα, όμως, είναι τι γίνεται με τον Άρη. Αν κι έτσι όπως είναι τα πράγματα, όχι οι καινούργιοι που παίρνει να μπούνε στην ενδεκάδα, αλλά ούτε και με τον… Κριστιάνο που κέρδισε απόψε την Χρυσή Μπάλα φαίνεται να σώζεται, που λέει ο λόγος.
Κι ανατροπές
Κάποιος θα πει «και πως ξέρεις τι θα συμβεί από εδώ και πέρα;». Φυσικά και δεν γνωρίζω. Όλα γίνονται, άλλωστε. Και στο ποδόσφαιρο πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Ανατροπές κι ανατροπές.
Το ίδιο τροπάρι
Στον Άρη, όμως, από την αρχή της σεζόν το ίδιο τροπάρι παίζει συνέχεια. Ότι από την επόμενη αγωνιστική όλο και κάτι θα γίνει και θα ανέβει η ομάδα. Επειδή θα αλλάξει προπονητή, επειδή θα παίξει μπάλα, επειδή θα αλλάξει διοίκηση, επειδή θα πάρει παίκτες, επειδή θα μπει στο άρθρο 99.
Με διπλάσιους
Και φτάσαμε 19η αγωνιστική και η Καλλονή, που είναι πρωτάρα στην Σούπερ Λίγκα και όλα τα παιχνίδια τα δίνει εκτός έδρας, έχει διπλάσιους πόντους από τον Άρη. Με τους κίτρινους να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο από παιχνίδι σε παιχνίδι και να μην μπορούν πλέον να πάρουν ούτε ισοπαλία…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: