Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ξεκαθαρίζει οριστικά με Ιμπραϊμ!!

Ο Ιμπραϊμ εμφανίζεται κλεισμένος σε Ολυμπιακό με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα και την περίπτωσή του να απασχολεί. Σενάριο για δανεισμό του σε Εργοτέλη. Τι λένε στο Gazzetta οι Σέλουκ και Σολμπάκεν.
Ο Αμπντεσαλάμ Ιμπραϊμ όπως έχουν μεταδώσει εδώ και μέρες οι Ρώσοι πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο Λιμάνι με τον Ντμίτρι Σέλουκ να έχει ήδη υποστηρίξει στον Τύπο της χώρας πως θα αποτελέσει σύντομα παίκτη του Ολυμπιακού. Το περιβάλλον του παίκτη σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από τη Νορβηγία υποστηρίζει πως είναι σε επικοινωνία με διάφορες ομάδες, δίχως να επιβεβαιώνει τα περί συμφωνία με τους ερυθρόλευκους.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ως επιδίωξη να κλείσει σε μία ανταγωνιστική ομάδα και σε ένα καλό πρωτάθλημα. Επιζητά να φύγει από τη Νορβηγία και από την στιγμή που δεν είναι εφικτό να γυρίσει στην Μάντσεστερ Σίτι να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε μία δυνατή Λίγκα. Ο Σέλουκ σε τοποθέτησή του στο Gazzetta αρκέστηκε στο να σχολιάσει πως «την στιγμή αυτή που μιλάμε δεν έχουμε οριστική συμφωνία με την ομάδα του Ολυμπιακού.
Τις επόμενες 2 με 3 ημέρες όμως θα έχουμε σίγουρα θετικές εξελίξεις για τον παίκτη». Όσο για τον Τζιμ Σολμπάκεν, εκπρόσωπο του παίκτη στη Νορβηγία μιλώντας στο Gazzetta τόνισε πως «αυτήν την στιγμή δεν θα ήθελα να πω κάτι για αυτόν τον παίκτη και τον Ολυμπιακό. Μέσα στις επόμενες 2 με 3 ημέρες θα έχουμε οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του».
Επιπλέον μας μετέφερε πως για τον Ιμπραϊμ ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες από καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στον Ολυμπιακό όντως ασχολούνται σύμφωνα με πληροφορίες με τον παίκτη. Είναι ένα όνομα που τους απασχολεί και το οποίο είναι στην μεταγραφική λίστα της ομάδας περισσότερο με καλοκαιρινή όμως... προοπτική.
Πάντως με βάση τη νεότερη πληροφόρηση ο Νορβηγός με αφρικανικές ρίζες ποδοσφαιριστές είναι... καθ' οδόν για Ελλάδα. Για τον παίκτη έχει διαρρεύσει και σενάριο δανεισμού του σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας με επικρατέστερο τον Εργοτέλη.
Όπερ σημαίνει πως θα τον εντάξει στο δυναμικό του τον Γενάρη ο νταμπλούχος Ελλάδας για να τον δώσει μετά στους Κρητικούς για δανεισμό έξι μηνών. Ακολούθως το καλοκαίρι θα πιάσει Λιμάνι και θα ενταχθεί κανονικά στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: