Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Επίθεση από οπαδούς του Άρη σε ΕΠΟ!!

Στην ΕΠΟ τα... έχωσαν οι οπαδοί του Άρη, αφού έγινε γνωστή η μη έκδοση δελτίων των μεταγραφικών αποκτημάτων. Η απόφαση της ΕΠΟ να μην εκδώσει τα δελτία των παικτών που αποκτήθηκαν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τον Άρη, κάτι που εξόργισε τους οπαδούς των «κιτρίνων». Έτσι, μπήκαν στη σελίδα της Ομοσπονδίας στο facebook και ξεκίνησαν να τα... χώνουν τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ΕΠΟ θα τους βρει μπροστά της. Βέβαια, τα... γαλλικά δεν έλειψαν σε αρκετές δημοσιεύσεις που υπήρξαν.
Αναλυτικά μερικές από αυτές
«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΕΤΣΙ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ? ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!!!!!! ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»
«Φτουσας ξεφτίλες!!!! Θα τα πούμε!!!!!!»
«ετσι κ αλλιως εσεις αποφασιζετε για τη τυχη των ομαδων δε μπα να φωναζουμε εμεις»
«Να το χαίρεστε το "πρωτάθλημα" σας. Κρατήστε σε αυτό ομάδες ιστορικές σαν τον Λεβαδειακό, τον Απόλλωνα, τον Πλατανιά, την Καλλονή, με συνολικό αριθμό 3000 φιλάθλων (όλες μαζί) και υποβιβάστε τον Άρη, για να βγάλετε το κόμπλεξ σας και να υποτιμήσετε και άλλο το ήδη τραγικό "προϊόν" σας.»
«Έναν Άρη που ακόμα και σε αυτή την κατάσταση, έχει κάθε φορά που αγωνίζεται στο γήπεδο του 10-15.000 κόσμο (χαλαρά) και μια υποδειγματική ατμόσφαιρα που συναντάς μόνο σε Ευρωπαϊκά γήπεδα. Ακόμη και στα εκτός έδρας παιχνίδια του, ο κόσμος του δίνει βροντερό παρών και γεμίζει με παλμό όλα τα γήπεδα των ομάδων που συνολικά τις υποστηρίζουν 500 άνθρωποι»
«Έχετε ξεμπροστιαστεί προ πολλού...»
«αληθεια απορουμε πραγματικα πως μπορειτε με τι σθενος να παιζεται ετσι με ομαδες που δεν εχουν απασχολησει ουτε την επο ουτε κανενα αλλον.εμεις οι αρειανοι ειμαστε λαος περηφανος δεν εχουμε σκυψει ποτε το κεφαλι σε κανεναν ακομα κ αν μας πατανε κατω καθε φορα..ντροπη σας μονο αυτο εχω να πω»
«KATW TA XERIA APO THN ARIANARA RE...»
«Το εργο το ξερουμε τον ΑΡΗ μας δεν θα το ριξετε...δεν τον γουσταρε στην superleague αλλα εμεις εδω θα ειμασται και του χρονου!!Τι να σας πωωω πραγματικαααα βρωμιααα μονο βρωμιαααα!!!»
«Λαθος διατυπωση σημαινει οτι ειστε ασχετοι η εγκαθετοι;;;;»
«ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ?????????????».

Δεν υπάρχουν σχόλια: