Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Hellas... New York!!

Η συμφωνία «έκλεισε» για την Εθνική. Η «γαλανόλευκη» θα ταξιδέψει στην Αμερική για να δώσει δύο φιλικά στις αρχές Ιουλίου. Συμφωνία με τη Νιγηρία, επαφές με Εκουαδόρ και Μεξικό για το δεύτερο τεστ.

Hellas... New York
Το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής καταστρώνει τα τελικά πλάνα του σχετικά με την προετοιμασία και τον προγραμματισμό των φιλικών πριν από το Μουντιάλ. Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στη Λισαβόνα την Πορτογαλία στις 31 Μαΐου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και το φιλικό με τη Νότια Κορέα στις 5 Μαρτίου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι η «γαλανόλευκη» επισημοποίησε το ταξίδι της στην Αμερική μετά από πρόταση γραφείου μάνατζερ. Προορισμός η Νέα Υόρκη, αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στους Πορτογάλους. Μία άκρως ικανοποιητική συμφωνία από πλευράς οικονομικών όρων, καθώς η ομοσπονδία θα βάλει στα ταμεία της περίπου 800.000 ευρώ.

Η αποστολή θα μεταβεί κατά πάσα πιθανότητα την 1η Ιουλίου από τη Λισαβόνα στη Νέα Υόρκη προκειμένου να δώσει δύο φιλικά με ομάδες από την Αφρική και τη Νότια Αμερική. Το ένα θα είναι με τη Νιγηρία, που ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού της Ακτής Ελεφαντοστού και το άλλο είτε με το Εκουαδόρ είτε με το Μεξικό, δηλαδή στο στιλ της Κολομβίας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι Έλληνες ομογενείς της Αμερικής έχουν πάρει ήδη τα πρώτα μηνύματα για την παρουσία της Εθνικής στη Νέα Υόρκη και ανυπομονούν να δουν από κοντά τους διεθνείς.

Άλλωστε, η επιθυμία του Φερνάντο Σάντος είναι να φιξαριστούν το συντομότερο δυνατό τα φιλικά με ομάδες που θα μοιάζει το στιλ τους με αυτό της Ιαπωνίας, της Ακτής Ελεφαντοστού και της Κολομβίας.

Να σημειωθεί ότι ελληνική αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους Φερνάντο Σάντος, Τάκη Φύσσα, Χάρη Χριστόπουλο (γιατρός της Εθνικής), Γιάννη Φαρφαρέλη (εμπορικός διευθυντής της ΕΠΟ) και Μιχάλη Τσαπίδη (υπεύθυνος επικοινωνίας) θα βρεθούν στη Βραζιλία στο τέλος του μήνα ώστε να πάρουν μέρος στο καθιερωμένο σεμινάριο (σ.σ. workshop) της FIFA. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: