Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Σιμεόνε: «Θέλω νίκες παντού»

Σιμεόνε: «Θέλω νίκες παντού»«Θέλω να νικώ παντού. Στην πλατεία, στο πινγκ-πονγκ, στο 5Χ5», τόνισε ο Ντιέγκο Σιμεόνε κάνοντας γνωστές τις προθέσεις του για τον σημερινό επαναληπτικό αγώνα με την Βαλένθια για το Κύπελλο Ισπανίας.

«Είναι ένας θεσμός ο οποίος μας έχει δώσει μεγάλη χαρά. Την σεβόμαστε πάρα πολύ. Οφείλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε τέτοια παιχνίδια. Η Βαλένθια είναι μια καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι στο οποίο η κάθε ομάδα έχει τις πιθανότητές της για να πάρει τη νίκη», τόνισε ο προπονητής της Ατλέτικο απαντώντας στο ενδεχόμενο να μην αναζητήσει σήμερα η ομάδα του την νίκη από την στιγμή που το 1-1 στο παιχνίδι του «Μεστάγια» της δίνει το προβάδισμα.

Ο Σιμεόνε παραδέχθηκε ότι σκέφτεται την κούραση των παικτών του καθώς έχουν δώσει ήδη δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια σε ένα μικρό χρονικό διάστημα (με Βαλένθια και Μπαρτσελόνα).

«Η κούραση είναι κάτι που υπάρχει και πρέπει πάντα να την ξεπερνάς. Δουλεύουν με εξαιρετικούς ειδικούς για να μπορέσουν να είναι σε καλή κατάσταση», κατέληξε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: