Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«Η Ίντερ πρέπει να πουλήσει και μετά να αγοράσει»

Για τις μεταγραφές μίλησε ο πρόεδρος της Ίντερ, Έρικ Τοχίρ. Όπως τόνισε, δεν θέλουν να δώσουν υποσχέσεις και να μην της τηρήσουν, οπότε θα δουν τι χρειάζεται η ομάδα και μετά θα κινηθούν ανάλογα.

«Η Ίντερ πρέπει να πουλήσει και μετά να αγοράσει»
Την πώληση κάποιων παικτών από την Ίντερ περιμένει ο Έρικ Τοχίρ και ύστερα θα ακολουθήσει η ενίσχυση της ομάδας. Όπως δήλωσε θα πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα, καθώς υπάρχουν θέσεις που βρίσκονται πολλοί παίκτες και άλλες που είναι λίγοι.

«Δεν θέλουμε να το κάνουμε σαν τι άλλες ομάδες που λένε ότι θα κάνουν μεταγραφές και τελικά δεν κάνουν. Πριν αγοράσουμε, πρέπει να πουλήσουμε», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των «νερατζούρι» και συνέχισε:

«Τον Ιανουάριο πρέπει να δούμε την ομάδα. Υπάρχουν θέσεις όπου έχουμε πολλούς παίκτες και άλλες που δεν έχουμε. Ψάχνουμε για παίκτες σε θέσεις που μας λείπουν».

Ο μεγαλομέτοχος της ιταλικής ομάδας πρόσθεσε: «Το σχέδιο είναι πολύ σαφές, δεν υπάρχει αμφισβήτηση για αυτό. Θέλουμε να χτίσουμε μια υγιή, ανταγωνιστική και ενδιαφέρουσα ομάδα» και συμπλήρωσε:

«Αυτό είναι ένα μεταβατικό έτος. Είναι η χρονιά μηδέν, είναι το τελευταίο έτος από μια φανταστική εποχή».

Για το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφικής βόμβας σχολίασε: «Η αγορά αποτελείται από μια σειρά από ευκαιρίες. Οι οπαδοί μπορεί να μην περιμένουν βόμβες, αλλά αν έχουμε την ευκαιρία θα κάνουμε κάτι ενδιαφέρον». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: