Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Το έχουν σίγουρο οι Ολλανδοί!!

Μέχρι την Παρασκευή θα έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Μάαρτεν Μάρτενς για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με την Άλκμααρ για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό.

Το έχουν σίγουρο οι Ολλανδοί
Σίγουροι παρουσιάζονται στην Ολλανδία για την μεταγραφή του Μάαρτεν Μάρτενς στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ολλανδικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως «ο ΠΑΟΚ και η Αλκμααρ συμφώνησαν και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να επικυρωθεί αυτή η συμφωνία ώστε ο Μάρτενς να πάει από τώρα στον ΠΑΟΚ. Η νέα προσέγγιση της ελληνικής ομάδας θεωρείται επαρκής για την AZ».

Έτσι γίνεται πραγματικότητα η επιθυμία του Χουμπ Στέφενς, ο οποίος είχε ζητήσει από τη διοίκηση να προχωρήσει στην απόκτηση του Βέλγου μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να αύξησαν την αρχική τους προσφορά (από τις 150.000 ευρώ που έδιναν αρχικά, όχι όμως μέχρι τις 500.000 ευρώ που ζητούσαν οι Ολλανδοί) στην Άλκμααρ για να τον αφήσει να ενταχθεί από τώρα στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Εν τω μεταξύ, ο Ντικ Αντβοκαατ δήλωσε σε ολλανδικά Μέσα: «Είχα πει ότι έπρεπε να τους κρατήσουμε όλους, αρκεί όμως και να το θέλουν. Αυτό ίσχυε και για τον Μάρτενς. Θέλει όμως να κάνει αυτό το βήμα τώρα. Τελικά αυτή είναι η καλύτερη λύση».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: