Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Μαντζουράκης στο Metropolis: «Υπήρξε φάουλ και από τους δύο παίκτες στο γκολ της ισοφάρισης»

Ο προπονητής της Καλλονής Γιάννης Μαντζουράκης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για την χθεσινή νίκη της ομάδος του επί του Άρη, ενώ παράλληλα στάθηκε στην επίμαχη φάση του πρώτου γκολ των γηπεδούχων.

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό παιχνίδι:«Δουλέψαμε περισσότερο στο γήπεδο από τον αντίπαλο μας είχαμε μεγαλύτερη σταθερότητα, από την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν καλύτερο από την πλευρά μας, μέχρι που το γυρίσαμε. Θέλω να πω πως και ο Άρης το πάλεψε, ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε με ενεργοποιημένη ομάδα με την ήττα από τον Απόλλων, αλλά και εμείς από την πλευρά μας θέλαμε το ματς για να ανακάμψουμε».

Για το αν στο γκολ της ισοφάρισης προηγήθηκε επιθετικό φάουλ:«Συμφωνώ με το αν, γιατί στο ποδόσφαιρο μπορεί να κάνεις μια ευκαιρία και να βάλεις γκολ και ο άλλος να κάνει πέντε και να μην βάλει. Με το αν δεν πάς μπροστά, όμως συμφωνώ πως στην φάση του πρώτου γκολ έγινε φάουλ και από τους δύο παίκτες».

Στην συνέχεια ανέφερε:«Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, μας αιφνιδίασε και με βάση την πίεση που είχαμε το παιχνίδι δυσκόλεψε περισσότερο. Θα έλεγα ότι ο ρυθμός ήταν καλός και για τις δύο ομάδες».

Τέλος στάθηκε και στο… βαθμολογικό κατώφλι της σωτηρίας στο φετινό πρωτάθλημα: «Υπάρχουν ακόμα πολλές αγωνιστικές, ο Άρης αν δουλέψει σωστά μπορεί να σωθεί. Το κατώφλι σωτηρίας ήταν στους 32 βαθμούς πέρσι, αλλά με βάση τις νίκες των ουραγών και επίσης με δεδομένο πως οι ομάδες αυξήθηκαν το κατώφλι μπορεί να φθάσει στο 37. Από κει και πέρα δεν ξέρουμε πως θα είναι στην συνέχεια, μπορεί να έχουμε πολλές ισοπαλίες και να πέσει το κατώφλι».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: