Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«Αφανής εργάτης της διαιτησίας ο κ. Μπριακός»

Ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος εις βάρος του Θανάση Μπριάκου εξέδωσε η Ξάνθη. «Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ακόμη πως σ’ αυτό το τοπικό ντέρμπι δεν επιλέξατε το αυτονόητο», αναφέρεται σε αυτήν.

«Αφανής εργάτης της διαιτησίας ο κ. Μπριακός»
Την τρίτη ανακοίνωση μέσα σε τρεις ημέρες εξέδωσε η Skoda Ξάνθη με αφορμή το ντέρμπι με τον Πανθρακικό, όπου ηττήθηκε με 2-1, την περασμένη Κυριακή (12/1).

Μετά το τέλος του αγώνα η ακριτική ομάδα αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα, καθώς έχει παράπονα, ενώ χθες (13/1) εξέφρασε την απορία της για το πότε θα γίνει γνωστός ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν στην Football League και κατ’ επέκταση, το πόσες θα τις αντικαταστήσουν.

Σήμερα, τα «βάζει» με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Θανάση Μπριάκο για την επιλογή των διαιτητών που έγιναν στο συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Όσο αφορά τον πραγματικά αφανή εργάτη της διαιτησίας κο. Μπριάκο με μεγάλο σεβασμό στις υπηρεσίες που προσέφερε ως διαιτητής πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα θέλαμε να μας απαντήσει σε μία πολύ ανθρώπινη και απλοϊκή ερώτηση: «Πως είναι δυνατόν αφανή μας εργάτη, σε ένα τοπικό ντέρμπι με όλες τις ιδιαιτερότητες, θετικές και αρνητικές που αυτό μπορεί να έχει, να επιλέγετε να βάλετε διαιτητές που ο μεν ένας προέρχεται από συνεχόμενες τιμωρίες, ο δε «πρωτάρης» επόπτης στη Superleague, άφησε να εξελιχθούν εις βάρος μας και οι τρεις φάσεις που έγιναν στην περιοχή του.

Τρία στα τρία δηλαδή.

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ακόμη πως σ’ αυτό το τοπικό ντέρμπι δεν επιλέξατε το αυτονόητο. Διεθνείς διαιτητές. Αλλά απ’ ότι φαίνεται θα μείνουμε με την απορία.»

Κύριε Μπριάκο, πότε με το καλό θα τα δούμε τα παιδιά να ξαναπαίζουνε;;;;;
Να είστε καλά!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: