Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η έκπληξη της σεζόν! Ποιον καλεί σε Εθνική ο Σάντος;

Ποιον νεαρό ποδοσφαιριστή μεγάλης ομάδας αναμένεται να καλέσει ο Σάντος ενόψει του Μουντιάλ, εάν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις; Ο σκύλος έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!
Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Κυριακή στην Τούμπα ήταν με διαφορά ο Παναγιώτης Γλύκος.
Ο νεαρός τερματοφύλακας του Δικέφαλου, με τις σπουδαίες αποκρούσεις του, βοήθησε την ομάδα του να πάρει άλλη μία νίκη και δικαίως σήμερα έχει κερδίσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας.
Το φοβερό, βέβαια, με τον Γλύκο είναι ότι μπορεί να αποτελεί τώρα τον αναντικατάστατο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ωστόσο αν δεν υπήρχε το επεισόδιο με τον Σανθ Χακόμπο στην προπόνηση, το πιο πιθανό είναι να μην έπαιρνε ευκαιρίες φέτος. Κάτι που θα τον έφερνε το καλοκαίρι στην πόρτα της εξόδου και πιθανότατα στην ΑΕΚ! Γιατί το λέμε αυτό;
Ο 27χρονος γκολκίπερ αρέσει πάρα πολύ στους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι τον παρακολουθούν εδώ και πολύ καιρό και ήλπιζαν στον παραγκωνισμό του για να μπορέσουν στο τέλος της σεζόν να τον κάνουν δικό τους.
Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν εντυπωσιακά τις τελευταίες αγωνιστικές και πλέον ο Γλύκος είναι ο πιο "καυτός" Έλληνας τερματοφύλακας. Αν, μάλιστα, συνεχίσει έτσι και κλείσει τη χρονιά έχοντας την ίδια απόδοση, σίγουρα θα είναι στην 3άδα των Μουντιαλικών τερματοφυλάκων!
Ο κίπερ του ΠΑΟΚ είναι πολύ ψηλά στην εκτίμηση στον Φερνάντο Σάντος και αυτή η πληροφορία του σκύλου είναι γκαραντί. Ο Πορτογάλος βλέπει τον νεαρό πορτιέρο να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι στην καλύτερη σεζόν του Γλύκου στον ΠΑΟΚ, ο ομοσπονδιακός προπονητής τον κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα.
Θα πρέπει να θεωρείται, βέβαιο, λοιπόν ότι, αν ο Γλύκος κατεβάζει τα ρολά μέχρι το τέλος της σεζόν, θα κληθεί από τον Σάντος στην "γαλανόλευκη" αποστολή της Βραζιλίας. Και θα μιλάμε για την έκπληξη της χρονιάς αφού θα πρόκειται για έναν παίκτη παραγκωνισμένο από τον Χουμπ Στέφενς που πήρε την ευκαιρία του -και την αξιοποίησε- από ...σπόντα!

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: