Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Τα έλεγαν μέχρι τα ξημερώματα στον Άρη!!

Μέχρι τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης τα έλεγαν στο ξενοδοχείο παίκτες, προπονητής και διοίκηση για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα… «Δεν το βάζουμε κάτω», το συμπέρασμα!

Τα έλεγαν μέχρι τα ξημερώματα στον Άρη!
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθεια να διατηρήσουν τον Άρη στην Σούπερ Λίγκα δήλωσαν όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας σε συνάντηση που είχαν μετά την ήττα από την Καλλονή.

Οι παίκτες, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης συνομίλησαν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή στην Αθήνα όντας προβληματισμένοι από το νέο στραπάτσο στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες γύρισαν στο ξενοδοχείο έφαγαν και αποσύρθηκαν στα δωμάτιά τους. Ωστόσο στις 2 τα ξημερώματα του ζητήθηκε να κατέβουν κάτω για να μιλήσουν…

Παρών ο Σούλης Παπαδόπουλος και όλοι οι παίκτες μίλησαν για περισσότερο από δύο ώρες!

«Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη, πρέπει να σωθεί η ομάδα, να τα δώσουμε όλοι όλα», ήταν η θέση των διοικούντων.

«Αυτή την ώρα κανείς Αρειανός δεν κοιμάται. Για όλους αυτούς πρέπει να μην σταματήσουμε να παλεύουμε για να σώσουμε την ομάδα», ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας, ενώ οι παίκτες επεσήμαναν:

«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη η κατάσταση, ξέραμε εξαρχής ότι θα είχαμε δύσκολο έργο. Πήραμε πάλι υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν, αλλά όσοι είμαστε εδώ πρέπει να παλέψουμε. Δεν έχουμε δικαίωμα να μην το κάνουμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: