Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«Δεν θέλει αύξηση, αλλά… φροντίδα ο Τουρέ»

Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ, διέψευσε πως ο πελάτης του επιδιώκει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Επαφή με τον παίκτη ετοιμάζουν οι «πολίτες».

«Δεν θέλει αύξηση, αλλά… φροντίδα ο Τουρέ»
Η δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο Γιάγια Τουρέ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι επειδή αγνόησε τα γενέθλιά του φτάνοντας να αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Πολλοί έσπευσαν-μάλλον όχι άδικα-να αποδώσουν αυτή την «κρίση» σε προσπάθεια της πλευράς του Ιβοριανού μέσου να εξασφαλίσει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Κάτι τέτοιο διαψεύδει ο μάνατζέρ του, γνωστός και από την περιπετειώδη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, Ντιμίτρι Σέλουκ. «Ο κόσμος πιστεύει πως το κάναμε αυτό για να αναπροσαρμοστεί το συμβόλαιό του και να κερδίσουμε περισσότερα χρήματα. Σε ό,τι αφορά αυτό, το συμβόλαιο του Γιάγια είναι εντάξει. Για μας το πιο σημαντικό είναι να προσέχει περισσότερο τον Γιάγια ο σύλλογος, γιατί του προσφέρει πολλά», τόνισε.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο αθλητικός διευθυντής της Μαν. Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, θα έχει συνάντηση με τον 31χρονο άσο για να τον καθησυχάσει και να τον διαβεβαιώσει πως η ομάδα είναι στο πλευρό του. Πάντως για την ώρα δεν φαίνεται στον ορίζοντα πρόθεση των «πολιτών» για νέο συμβόλαιο στον παίκτη, καθώς μόλις πέρσι υπέγραψε μέχρι το 2017 με αποδοχές 200.000 λιρών την εβδομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: