Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Απόλυτο αφεντικό!!

Διάθεση να παραδώσει τα… κλειδιά στον Άγγελο Αναστασιάδη δείχνει ο Ιβάν Σαββίδης, γνωρίζοντας ότι δεν πρέπει να επαναλάβει τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος που έκανε με τους προπονητές του ΠΑΟΚ.

Απόλυτο αφεντικό
Ο Ιβάν Σαββίδης ρώτησε και έμαθε από συνεργάτες του και από ανθρώπους που ξέρουν και τον έχουν ζήσει τι ακριβώς εστί… Άγγελος Αναστασιάδης. Αυτό που του είπαν, ήταν ότι μπορεί να πάρει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του, καθώς έχει τη δυνατότητα να τους εμπνεύσει όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Επιπλέον, έγινε λόγος για ευστοχία στις μεταγραφές.

Φαίνεται πως ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» αναγνωρίζει ότι έχει κάνει λάθη με τους προπονητές, οι οποίοι δεν έχουν μακροημερεύσει επί δικής του θητείας. Αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με τα προαναφερθέντα για τον Αναστασιάδη τον κάνουν να είναι έτοιμος να παραδώσει τα… κλειδιά του ΠΑΟΚ και των αποδυτηρίων του, στον νέο τεχνικό της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί στον σύλλογο με άλλο αφεντικό, αλλά γνωρίζει σαν την… παλάμη του την ομάδα και για αυτό ζήτησε να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο. Για αυτό «τρέχει» ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του, Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ακόμη, θεωρείται πως θα υπάρχει καλύτερη και γρηγορότερη επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, με την αποχώρηση του Γκέρμαν Τσιτσιακόφ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: