Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

"Μεγάλος και χωρίς μουντιαλικό τρόπαιο ο Κριστιάνο"

O Λουίς Φίγκο στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανήκει στην ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ανεξάρτητα αν καταφέρει ή όχι να κατακτήσει Παγκόσμιο Κύπελλο.


«Το να σε θυμούνται σαν τον Πελέ ή τον Μαραντόνα; Εντάξει αν θέλεις να σε θυμούνται κατ? αυτό τον τρόπο στα Παγκόσμια Κύπελλα φυσικά και πρέπει να κατακτήσεις το τρόπαιο αλλά με τη γενικότερη εικόνα που έχει ο Κριστιάνο νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να τα πας καλά στο Μουντιάλ φυσικά. Αν τα καταφέρεις εκπροσωπώντας μία μικρή χώρα όπως η Πορτογαλία σε βοηθά να είσαι πιο σημαντικός αλλά αυτή τη στιγμή νομίζω ότι έχει αυτή την εκτίμηση σ? ότι αφορά τη γνώμη που έχει ο κόσμος για την αξία του» δήλωσε ο πρώην συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα.

«Νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς είμαι πολύ μακρύς ο δρόμος για τον τελικό και η πατρίδα μας έχει μόλις 11 εκατομμύρια πληθυσμό κάτι που κάνει πολύ δύσκολη την επιλογή 18-20 παικτών για το Μουντιάλ. Επιπλέον όμως το πόσο μακριά θα φθάσει η Πορτογαλία εξαρτάται πολύ από τον Κριστιάνο. Η πορεία της στη διοργάνωση θα εξαρτηθεί μεν από την φυσική κατάσταση των παικτών της αλλά φυσικά και πολλά εξαρτώνται από τον Κριστιάνο και το κατά πόσο θα είναι σε καλή κατάσταση ή όχι κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όμως θεωρώ ότι η Πορτογαλία δεν είναι μεταξύ των ομάδων φαβορί αλλά στη 2η κατηγορία των ομάδων που μπορούν να διεκδικήσουν το τρόπαιο» είπε ακόμα ο Λουίς Φίγκο.Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: