Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«Προσπαθούμε να φέρουμε Φινμπόγκασον»

Επιβεβαίωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης την προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ για τον Ισλανδό φορ της Χέρενφεϊν.

«Προσπαθούμε να φέρουμε Φινμπόγκασον»
Από τα πλέον… αρμόδια χείλη επιβεβαιώθηκε όχι απλώς το ενδιαφέρον, αλλά και η προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την υποψηφιότητά του ως δημοτικού συμβούλου με την παράταξη «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη έκανε και… μεταγραφική αποκάλυψη.

«Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, τον οποίο παρακολουθούμε εδώ κι έναν χρόνο. Θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε. Σε αυτή τη θέση κοιτάζουμε κι άλλους παίκτες, αλλά αυτός είναι από τους καλύτερους που εξετάζουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στο «MEGA» για τον 25χρονο Ισλανδό φορ.

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί πως έχει κάνει αρκετά για να ανέβει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, απάντησε: «Σίγουρα έχουμε κάνει πολλά. Οπωσδήποτε υπάρχουν προβλήματα, αλλά στον Ολυμπιακό έχουμε προσφέρει πολλά, τόσο με τις ακαδημίες και τις σχολές ποδοσφαίρου μας, όσο και με τα συνεργαζόμενα ερασιτεχνικά σωματεία στον Πειραιά».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: