Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Βιάζεται για δύο, όχι για… Νίνη!

Να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό η παραμονή των Σίλντενφελντ και Αμπέντ επιθυμούν στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι στα πλάνα ο Νίνης. Απαντήσεις σήμερα από Νταμπίζα.

Βιάζεται για δύο, όχι για… Νίνη
Εξ αρχής έχει τεθεί σαν στόχος του Παναθηναϊκού να είναι πανέτοιμος και με συμπληρωμένο ρόστερ από την αρχή της προετοιμασίας του, προκειμένου να δοθεί ο χρόνος στο τεχνικό τιμ να παρουσιάσει μία ομάδα ικανή να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ένα μεγάλο μέρος του σχεδιασμού αφορά την παραμονή των Γκόρντον Σίλντενφελντ και Μεχντί Αμπέντ, που δεν είναι απλή υπόθεση. Στόχος των «πράσινων» είναι να κρατήσουν αμφότερους, αλλά παράλληλα να κλείσουν οι υποθέσεις, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, γρήγορα. Τα δεδομένα είναι γνωστά για τον Κροάτη αμυντικό. Η Ντιναμό Μόσχας θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του που αγγίζει τις 800.000 ευρώ, αλλά δεν δείχνει πρόθεση να τον αποζημιώσει, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να του προσφέρει πάνω από 300.000 ευρώ το χρόνο για διετές ή τριετές συμβόλαιο. Οι επαφές συνεχίζονται και στο «τριφύλλι» δεν μπορούν να περιμένουν για μετά το Μουντιάλ, την ώρα που οι Ρώσοι θα ήθελαν να προκύψει κάποια πρόταση για τον διεθνή στόπερ. Όσο για τον Αμπέντ, ο ίδιος και ο μάνατζέρ του ασκούν πιέσεις στη Νιούκαστλ να τον αφήσει ελεύθερο διατηρώντας υψηλό ποσοστό μεταπώλησης ή να ανανεώσει το δανεισμό του.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει στόπερ (ακόμη κι αν μείνει ο «Σίφο»), δεξιό μπακ, ακραίο χαφ και πιθανώς έναν ακόμη μέσο, που μπορεί να είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Οι κινήσεις για τις δύο πρώτες θέσεις είναι πιο προχωρημένες, καθώς φαίνεται πως έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένοι στόχοι. Για όλα τα θέματα σχεδιασμού θα μιλήσει το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νταμπίζας.

Δύσκολα για Νίνη

Ο Σωτήρης Νίνης δεν συμπεριλαμβάνεται στα άμεσα πλάνα του Παναθηναϊκού. Συν τοις άλλοις, το συμβόλαιό του με την Πάρμα αγγίζει τις 800.000 ευρώ και τέτοιο ποσό αδυνατεί να καλύψει το «τριφύλλι», έστω και κατά το ήμισυ. Αν βρισκόταν φόρμουλα για να έρθει, είτε ως ελεύθερος είτε με ένα μικρό ποσό, πιθανώς να απασχολούσε τους «πράσινους» σαν ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας κι έχει δεδομένη ποιότητα, έστω κι αν η καριέρα του δεν είχε μέχρι τώρα την εξέλιξη που όλοι προσδοκούσαν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: