Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Έντονη αντίδραση Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κατά Μιχαλολιάκου!

Έντονη αντίδραση Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κατά ΜιχαλολιάκουΤα σχόλια των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά υποστήριξε ότι όλα όσα υποστηρίζουν οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη είναι ψευδή με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδρασή τους…

"Ο κύριος Μιχαλολιάκος γίνεται όλο και πιο θλιβερός. Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς απευθύνθηκε περισσότερες από 15 φορές στο Δήμο Πειραιά και βρήκε μόνο κλειστές πόρτες και αδιαφορία. Ο κύριος Μιχαλολιάκος συνεχίζει να ψεύδεται σε κάθε εμφάνιση του. Δεν περιμέναμε κάτι άλλο», ήταν τα πρώτα λόγια των ανθρώπων του Ερασιτέχνη για τις δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά σε συνέντευξή του στο thetoc.gr και στην Έλλη Στάη.

«Καλά θα κάνει να σταματήσει να προκαλεί διότι με τις ανοησίες που κάνει αποδεικνύει απλά πόσο επικίνδυνος ήταν και πόσο επικίνδυνος είναι για το Δήμο.

Ας ρωτήσει τους συμβούλους του, τους συνεργάτες του (όπως ο κύριος Σιγάλας), ας ρωτήσει τα στελέχη του κόμματος του που ήταν εκεί, μάρτυρες, όταν έκλεινε τις πόρτες, αν είναι έξυπνο να αμφισβητείς γεγονότα που υπάρχουν και σε έγγραφα και σε μαρτυρίες»
, πρόσθεσαν και κατέληξαν…

«Λέμε να ρωτήσει γιατί η κατάσταση του τις τελευταίες μέρες τον έχει καταστήσει ανίκανο να αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω του.
Δυστυχώς, ο κύριος Μιχαλολιάκος είναι σε τέτοιο πανικό και απόγνωση που έχει χάσει προ πολλού την ψυχραιμία του. Αν παρόλα αυτά του έχει απομείνει κάποιο ψήγμα λογικής ας ζητήσει συγγνώμη απο τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για την εχθρική του στάση και ας περάσει στην πολιτική αποστρατεία ως ένας αποτυχημένος Δήμαρχος Πειραιά που αγαπούσε μια πράσινη ομάδα της Αθήνας …».

Δεν υπάρχουν σχόλια: