Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«Ο Φαν Χάαλ θα κάνει την Γιουνάιτεντ... Ολλανδία»

O εμβληματικός παλαίμαχος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πέτερ Σμάιχελ μίλησε για την πρόσληψη του Λουίς Φαν Χάαλ και εξέφρασε την άποψη ότι πως ο Ολλανδός θα κάνει τους «μπέμπηδες» και πάλι ομάδα… «φόβητρο»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Γνωρίζω πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι ομάδες του Φαν Χάαλ. Έχει προπονήσει στο κορυφαίο επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τώρα, ως προπονητής της εθνικής Ολλανδίας» επισήμανε αρχικά ο Σμάιχελ.

«Ξέρω πολύ καλά το πως δουλεύει στην εθνική ομάδα της χώρας του. Είμαι πεπεισμένος πως θα κάνει το ίδιο και με τη Γιουνάιτεντ. Θα παίξει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο και η ομάδα θα ψάχνει συνεχώς τρόπους για να σκοράρει» πρόσθεσε αναφορικά με το στυλ παιχνιδιού του Φαν Χάαλ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για φέτος, λέγοντας:
«Πέρσι είχαμε μια πάρα πολύ κακή σεζόν και στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε αυτή την κοιλιά το συντομότερο δυνατόν. Θα ήμασταν ικανοποιημένοι αν καταφέρναμε να προκριθούμε στο Champions League, αφού φέτος δυστυχώς θα απέχουμε, ωστόσο, όπως κάθε χρόνο, στοχεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος» είπε χαρακτηριστικά. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: