Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«Στεφανουά» και του χρόνου ο Γκαλτιέ!!

Στη Σεντ Ετιέν θα παραμείνει ο Κρίστοφερ Γκαλτιέ. Ο 47χρονος προπονητής οδήγησε τους «Στεφανούα» στην τέταρτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, η οποία τους έδωσε το εισιτήριο για το Europa League.

«Στεφανουά» και του χρόνου ο Γκαλτιέ
Ο πρώην τεχνικός του Άρη, Κρίστοφερ Γκαλτιέ, θα συνεχίσει και την νέα σεζόν στην ομάδα της Σεντ Ετιέν.

Αρκετά ήταν τα σενάρια που ήθελαν τον Γκαλτιέ να αποχωρεί από την Γαλλία με προορισμό την Premier League. Τέλος σε αυτά ήρθε να βάλει ο βρετανικός Τύπος, ο οποίος ανακοίνωσε την παραμονή του «κόουτς» στον γαλλικό σύλλογο και την νέα περίοδο.

Επαφή με τους ιθύνοντες του κλαμπ είχε ο Γκαρτιέ, κάνοντας τους γνωστό πως για να παραμείνει στην ομάδα θα πρέπει να εξασφαλιστεί η φιλοδοξία για το μέλλον και να παραμείνουν στον σύλλογο βασικοί ποδοσφαιριστές, όπως ο τερματοφύλακας, Στέφαν Ρουφιέρ και ο αριστερός οπισθοφύλακας, Μπενουά Τρεμουλινάς.

Επιπλέον δηλώσεις έκανε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ρολάντ Ρομεγιέρ: «Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Η συζήτηση μεταξύ μας ήταν φιλική και απόλυτα επιτυχημένη. Εμείς ήρθαμε σε συμφωνία με τον Κρίστοφερ και έτσι θα είναι μαζί μας την επόμενη σεζόν». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: