Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«Δεν έχει πρόταση από ΠΑΟΚ ο Νάτχο»

Διέψευσε τα περί πρότασης από τον ΠΑΟΚ προς τον Μπίμπρας Νάτχο για ανανέωση της συνεργασίας του ο μάνατζερ του παίκτη και ανέφερε πως υπάρχει ενδιαφέρον από Γαλατάσαραϊ και Ρόμα.

«Δεν έχει πρόταση από ΠΑΟΚ ο Νάτχο»
Καμία επίσημη προσέγγιση δεν έκανε ο ΠΑΟΚ στον Μπίμπρας Νάτχο για ανανεωθεί το συμβόλαιο του, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ισραηλινού μέσου. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρότεινε στον πρώην παίκτη της Ρουμπίν Καζάν να παραμείνει στην Τούμπα με ετήσιες οικονομικές απολαβές περίπου 1,6 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, ο Λεονίντ Ιστράτι έκανε δηλώσεις στη «Metrosport» και τόνισε πως ο Νάτζο είχε σύντομη συνομιλία με τον Ιβάν Σαββίδη μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πως τα υπόλοιπα είναι απλά θεωρίες. Επιπλέον, έκανε λόγο για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή και πως μεταξύ αυτών βρίσκονται Γαλατασαράι, Ρόμα.

«Δεν έχω ακόμη καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ, δεν μίλησε με μένα κανείς άνθρωπος της ομάδας, ούτε ο κ. Σαββίδης, ο οποίος είχε, πάντως, μία σύντομη συνομιλία με τον Νάτχο μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι καλό νομίζω να λέμε θεωρίες, εάν θέλει ο Σαββίδης, εγώ είμαι ο επίσημος ο ατζέντης του μπορεί να με προσεγγίσει για να συζητήσουμε. Το τι σκέφτεται ο Νάτχο για τον ΠΑΟΚ είναι γνωστό, δεν χρειάζεται να λέμε ξανά τα ίδια...Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μπίμπρας από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ποτέ δεν έπαψε να συμβαίνει αυτό. Ήταν γνωστό ακόμη και πριν έρθει στον ΠΑΟΚ ότι τον βολιδοσκοπούν πολλές ομάδες. Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γαλατασαράι και τη Ρόμα και από μερικές ακόμη», επισήμανε.

Επιπλέον, φάνηκε πως αναμένει σύντομα τις εξελίξεις: «Πρόθεσή μας είναι τέλη του μήνα, αρχές του επόμενου να καταλήξουμε στην επιλογή μας. Δεν θέλουμε να καθυστερήσουμε παραπάνω».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: