Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«Ας μας φέρει πλάνο ο Κούγιας»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πάνος Στεφανίδης, με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στο Αθλητικό Metropolis.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, ενοχλημένος από τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου, περί κοροϊδίας της νυν διοίκησης των κιτρίνων και ανυπαρξίας πλάνου για τη Football League, δήλωσε στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού:

«Κάποια στιγμή, όλοι αυτοί που μιλούν για τον Αρη, χωρίς να έχουν καμία σχέση με την ομάδα πρέπει να σταματήσουν. Ακουσα τον κ. Κούγια να μας κατηγορεί για έλλειψη σχεδίου και τα συναφή. Γιατί δεν φέρνει ο ίδιος το δικό του πλάνο για τον Αρη για τον οποίο «ενδιαφέρθηκε»; Μήπως είναι το ίδιο που κάθε χρόνο θέτει σε εφαρμογή στην Παναχαϊκή; Το να βγαίνει και να κατηγορεί ανέξοδα τους πάντες, επειδή δεν έγινε αποδεκτός από την οικογένεια του συλλόγου, είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο».

Και ο κ. Στεφανίδης, καταλήγει: «Εμείς είπαμε από την αρχή και επιμένουμε σ΄ αυτό πως θέλουμε τον Αρη στη Football League. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα φύγουμε. Δεν μας καλύπτει η προοπτική της Γ΄ Εθνικής για την οποία θέλω να πληροφορήσω τον κόσμο πως δεν χρειάζεται κανείς να βάλει χρήματα. Επομένως ο Αρης δεν χρειάζεται κανέναν Κούγια για να «επενδύσει» στη Γ΄ Εθνική. Μπορεί και χωρίς αυτόν!». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: