Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ζουράρις στο Metropolis: «Σιχαίνομαι τα προεδριλίκια»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο καθηγητής πανεπιστημίου και ένθερμος ΠΑΟΚτσής Κώστας Ζουράρις.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για την αγωγή κατά Μαρινάκη: «Έστειλα εξώδικο στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Μώραλη γιατί δέχθηκα απειλές για την ζωή μου μετά από όσα είπα σε τηλεοπτική εκπομπή. Χθες με δέχθηκε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γκοτζαμάνη, ενώ είχα συνάντηση και με τον Αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος μου είπε ότι είμαι υπό την προστασία τους γιατί απειλείται η ζωή μου. Μόλις τελείωσε η εκπομπή άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα και να με απειλούν «θα σε σφάξουμε, θα σε τελειώσουμε» και άλλα τέτοια. Εγώ απλά έκανα μια πολιτική κριτική σε μια πολιτική εκπομπή».

Για την επιστροφή του Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ: «Εμένα μου αρέσει ο Άγγελος και είναι ο άνθρωπος που έχει το σθένος να κάνει τους παίκτες ομάδα. Είναι καλός τεχνικός και έχει αυτό το παραπανίσιο που μπορεί να εμπνεύσει αγωνιστική πειθαρχία.

Για την πιθανή τοποθέτηση Γκαρσία στο πόστο του βοηθού προπονητή: «Ο κόσμος τον αγαπάει, μακάρι να έρθει. Είναι τεράστιο μυαλό, θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια για τον Άγγελο, με το οποίον θα συνυπάρξουν αρμονικά. Ό, τι και να κάνουμε εμείς όμως αν δεν σπάσει η παράγκα δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Είναι καθαρά πολιτικό το θέμα. Πρέπει να μαυρίσουν οι ΠΑΟΚτσήδες αυτούς που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο και συντηρούν την παράγκα».

Για την πιθανότητα να τον δούμε κάποτε στην θέση του προέδρου του ΠΑΟΚ: «Προσωπικά σιχαίνομαι τα προεδριλίκια. Στηρίζω τον Σαββίδη πάνω σε αυτό το εμπορευματοποιημένο πλαίσιο του ποδοσφαίρου, ωστόσο, ξέρετε πως η θέση μου είναι να υπάρξει λαϊκή βάση στον ΠΑΟΚ και όλοι να είναι υπό την έγκριση των λαϊκών συνελεύσεων». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: