Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δεν προχωράει του Βιτόλο!!

Δύσκολα θα αποκτηθεί από τον ΟΦΗ ο Βίκτορ Βιτόλο, αν και πρόσφατα παρουσιάστηκε κλεισμένη η μεταγραφή του Ισπανού μέσου στους κρητικούς. «Αγκάθι» αποτελεί το οικονομικό.

Δεν προχωράει του Βιτόλο
Θετικός στο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από απουσία ενός χρόνου εμφανίζεται ο Βίκτορ Βιτόλο και είναι διατεθειμένος να ρίξει αρκετά το κασέ του. Ο Ισπανός μέσος που έχει αγωνιστεί σε Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό από τον οποίον αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι και τη φετινή σεζόν άνηκε στην τούρκικη Ελάγκισπορ, προτάθηκε στον ΟΦΗ. Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σχεδόν τελειωμένη μεταγραφή.

Ωστόσο, τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι διαφορετικά. Μπορεί, ο παίκτης να εμφανίζεται θετικός στο να αγωνιστεί ξανά στη Superleague, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να τον ικανοποιήσει οικονομικά ο κρητικός σύλλογος καθότι δεν μπορεί να φτάσει ούτε τις 250.000 ευρώ ετησίως που ζητάει τώρα ο παίκτης. Ο πρόεδρος, Μάνθος Πουλινάκης έχει τονίσει πως θα γίνει… νοικοκύρεμα στην ΠΑΕ, οπότε αυτά τα ποσά είναι απλησίαστα για αμοιβή ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον, ο Βιτόλο έχει γνώση της κατάστασης που επικρατεί στον ΟΦΗ και θέλει να εργαστεί σε ομάδα με καλύτερες συνθήκες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: