Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«Έκανα λάθος»

koutsospiros2
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού, Χρήστος Κουτσοσπύρος.
Μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, τον εκνευρισμό του, ενώ απολογήθηκε και για τον τρόπο που αντέδρασε.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος:
Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ηρακλή:
“Σίγουρα τα νεύρα ήταν τεντωμένα γιατί και εμείς και ο Ηρακλής θέλαμε το τρίποντο για να ήμαστε κοντά στη τρίτη θέση. Η ισοπαλία δεν μας ευνοεί αλλά όσο υπάρχουν μαθηματικά οι ελπίδες θα παλέψουν και οι δύο ομάδες για να κάνουν το τρία στα τρία. Η ομάδα ήθελε να κάνει τέσσερα στα τέσσερα. Η ισοπαλία μας άφησε λίγο πίσω αλλά θα παίξουμε για την πορεία που έχουμε κάνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο”.
Για την κόντρα που είχε με τον Χουάντερσον:
“Τον Χουάν  γνωρίζω από τον Παναιτωλικό που παίζαμε αντίπαλοι και είχαμε πολύ καλή σχέση. Η στιγμή που έπεσε ήταν πολύ σημαντική γιατί το έκανε σαν να ήθελε να εκμαιεύσει την δική μου κάρτα. Ξέρουμε όλοι τους τρόπους που μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι. Όταν έπεσε κάτω κέρδιζε η ομάδα του και εν τέλει καλά έκανε. Εγώ δεν είχα κανένα λόγο να πάω στον Χουάν και να του πω υπάρχει Θεός. Έπρεπε να πάω να πανηγυρίσω αφού σκόραρα και δεν είχα καμιά δουλειά εκεί πέρα. Ο Χουάν έκανε μια κίνηση, φοβήθηκα μην μου ρίξει κουτουλιά, με βρήκε στο φρύδι και έχω μια μεγάλη μελανιά. Τόσο καιρό δεν έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα και όλοι είμαστε ποδοσφαιριστές που μας πληρώνουν οι ομάδες. Δεν τον έβρισα και του είπα απλά πως υπάρχει Θεός. Έπρεπε αφού σκόραρα να πάω να πανηγυρίσω. Είμαστε μεγάλα παιδιά, έχουμε φάει με τα κουτάλια τα γήπεδα, της Φούτμπολ Λιγκ και της Σούπερ Λιγκ και  πρέπει να δείχνουμε το καλό παράδειγμα προς τα έξω. Με παιδιά όπως ο Πορτουλίδης και ο Κοντεών τα ξέρω καλά και δεν έχω τίποτα να χωρίσω με κανέναν. Εννοείται πως η κίνηση μου δεν οδηγεί κανέναν πουθενά και ήταν λάθος”.
Για τις ελπίδες που διατηρεί ο Αιγινιακός για την άνοδο:
“Σίγουρα αν ο Αιγνιακός γίνει ενδιαφερόμενος γίνεται και ρυθμιστής. Πρέπει να νικήσουμε δύσκολα παιχνίδια όμως σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που κρατάει 92-93 λεπτά  και όλα γίνονται”.
Για την άποψη του για την τελική βαθμολογία στα πλέι οφ:
“Πρώτη θα είναι η Κέρκυρα, δεύτερη η Νίκη Βόλου και για εμένα την τρίτη θέση θα την διεκδικήσει ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Ηρακλή Ψαχνών. Σαν πρόγραμμα έχουν πιο εύκολα τα Ψαχνά από τον Ηρακλή”.
Για τον Ηρακλή φέτος:
“Ο Ηρακλής έπρεπε να είχε καταφέρει το καλοκαίρι να έχει μια διοικητική σταθερότητα επειδή όλα ξεκινάνε από εκεί. Τα παιδιά έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια. Είναι σίγουρα μεγάλη ομάδα, μεγάλη ιστορία αλλά πρέπει να υπάρξει μια διοικητική σταθερότητα, να την αναλάβει κάποιος δυνατός που θα κάνει σχεδιασμό γιατί ο Ηρακλής είναι κρίμα να παλεύει για να βρίσκεται εκεί που του αξίζει”.
Για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε μετά την λήξη του αγώνα:
“Δεχτήκαμε μια επίθεση από δύο παιδιά που δεν τα γνώριζα. Μου έλεγαν τι είναι αυτά που κάνω και γιατί δεν παραδέχομαι κάποια πράγματα. Ουσιαστικά έριξαν λάδι στην φωτιά. Ήταν δύο δημοσιογράφοι από την Θεσσαλονίκη και μου έκανα μια απρόκλητη επίθεση. Μου έλεγαν “που θα πάτε το χωριό και αν κερδίσετε δεν θα πάτε πουθενά και κάτι τέτοια”.  Ήταν σαν να μου λένε να κάτσω να χάσω και άλλα τέτοια. Για αυτό τον λόγο είπα και εγώ αυτή την ατάκα που είπα. Να κάτσω τώρα να καταγγείλω και να κάνω διάφορες τέτοιες ενέργειες δεν θέλω. Επίσης στον χώρο των αποδυτηρίων μπαίνει και κόσμος που δεν θα έπρεπε να μπει. Είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και πρέπει να πάνε όλα καλά. Μετά από όλο αυτό το σκηνικό δεν ήθελα να πάω στην συνέντευξη Τύπου γιατί ήμουν ψυχολογικά φορτισμένος”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: