Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«Ο κόσμος, η δύναμη της Νίκης»

vosniadis1
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης. Αναφέρθηκε στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στα Χανιά αλλά και την δύσκολη συνέχεια στα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ. Μίλησε για τον Ηρακλή χαρακτηρίζοντας απίστευτο αυτό που συμβαίνει, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στον κόσμο της ομάδας.
Για το διπλό μέσα στα Χανιά: «Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για μας, ήταν μια ομάδα που είχε στόχο να διεκδικήσει μέχρι και τις δυο πρώτες θέσεις, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε αισιόδοξοι για τα τρία επόμενα παιχνίδια, να μπορέσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας.
Ελπίζουμε ότι με τα παιχνίδια που ακολουθούν, με την συσπείρωση του κόσμου και την συγκέντρωση που πρέπει να έχουμε σαν ομάδα, θα κλείσουμε καλά την χρονιά».
Για τους βαθμούς που χρειάζονται ακόμα: «Εμείς για είμαστε ήσυχοι, πρέπει να φτάσουμε στους 27 βαθμούς. Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός Βόλου πετύχει το απόλυτο. Είμαστε καλύτερη και σε περίπτωση ισοβαθμίας».
Για την Κέρκυρα: «Η Κέρκυρα θεωρώ ότι δεν έχει εύκολα παιχνίδια, αλλά έχει την προίκα των βαθμών. Μπορεί να εκμεταλλευτεί και ισοπαλία μέσα στην έδρα της και να αλλάξει κατηγορία. Παίζει και με τον αδιάφορο Αιγινιακό ο οποίος δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι».
Για τον Ηρακλή: «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Εκεί που λέγαμε ότι και το αποτέλεσμα που πήρε κόντρα στον Φωστήρα αλλά και κόντρα σε μας, πατούσε πολύ καλά στα πόδια του. Αν έπαιρνε τα δυο παιχνίδια στην έδρα του θα ήταν πολύ δυνατό φαβορί για την άνοδο, πάντως πιστεύω ότι θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος. Έχει μπροστά του ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά αν κερδίσει αλλάζουν όλα».
Για τον κόσμο της ομάδας: «Είχαμε υποδοχή σήμερα, μας πήραν από το δρόμο και μας έφεραν μέχρι το γήπεδο. Εντάξει είναι πολύ ωραίες στιγμές αυτές. Ο κόσμος διψάει για επιτυχίες και πιστεύει πολύ σε αυτή την ομάδα. Όλος ο κόσμος είναι στους δρόμους μετά την χθεσινή νίκη. Είναι μεγάλη δύναμη ο κόσμος της Νίκης για την ομάδα. Μακάρι μετά από 50 χρόνια να δώσουμε την χαρά σε αυτόν τον κόσμο και να δουν την ομάδα στην πρώτη Εθνική».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: