Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Το «ευχαριστώ» και η υπόσχεση του Δέλλα!!

Χαρούμενος για το γεγονός πως τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα κάνει στην ΑΕΚ κάτω από εξαιρετικές συνθήκες δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας. Ευχαριστώ σε όλους και υπόσχεση για ακόμη περισσότερη δουλειά.

Το «ευχαριστώ» και η υπόσχεση του Δέλλα
Ευλογημένο χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Τραϊανός Δέλλας στον σύντομο απολογισμό που έκανε για τη χρονιά που πέρασε η ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική. Ο τεχνικός της «Ένωσης», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης με τον Πανναξιακό, αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν τη χρονιά που πέρασε αλλά και στην αυτοπεποίθηση που του δίνει η παραμονή του στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Ο «Κολοσσός» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πάντες –από τη διοίκηση μέχρι τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους- για τη στάση τους όλο αυτό το διάστημα. Παράλληλα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα και υποσχέθηκε πολύ δουλειά ενόψει της επόμενης σεζόν.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, δήλωσε πως δεν έχει κάνει ακόμα εισηγήσεις στη διοίκηση ενώ για τη χρονιά που «έφυγε» τόνισε πως δεν χρήζει ιδιαίτερης κρητικής.

Αναλυτικά:

«Σήμερα και τυπικά τελείωσε αυτό που λέγαμε όλη τη χρονιά: σκοτεινό τούνελ που έχει βρεθεί η ομάδα. Τώρα πάλι βγαίνουμε λίγο στο φως, ώστε να σχεδιάσουμε όσο γίνεται την ομάδα την επόμενη χρονιά. Ήταν μία δύσκολη χρονιά και περίεργη για όλους μας. Προσπαθήσαμε να χτίσουμε από την αρχή την ομάδα. Με λάθη, με παραλείψεις. Άλλα κάποια πράγματα βγήκαν. Ίσως κάποια λάθη να ήταν και θέμα μη εμπειρίας. Θα προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ξέρετε καλά ότι όποιος δουλεύει κάνει και λάθη.

Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και τη δουλειά που κάναμε όλη τη χρονιά, κάτω από εξαιρετικές συνθήκες σε όλους τους τομείς. Νιώθω ευλογημένο τον εαυτό μου, που στα πρώτα προπονητικά βήματα, έχω εξαιρετικές συνθήκες. Μία ισχυρή διοίκηση, ομάδα με κόσμο, με αθλητικό κέντρο, σύντομα με δικό της γήπεδο. Με δουλειά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε εκεί που της αξίζει: να διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Θέλω και σε εσάς τους δημοσιογράφους να πω ένα «ευχαριστώ», γιατί και για εσάς ήταν περίεργα. Μέσα από την ομόνοια όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Θέλω να πω και ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Όλη τη σεζόν στήριξε την ομάδα, μας ακολούθησε παντού. Μας έδωσε δύναμη. Εύχομαι και ελπίζω να μη χαθεί αυτή η στήριξη και στο μέλλον»
.

Για το αν θα υπάρξουν και νέες μεταγραφές:
«Οι εισηγήσεις μου δεν έχουν γίνει ακόμα. Θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. Περίμενα να τελειώσει το πρωτάθλημα. Θα μιλήσουμε οι άνθρωποι που εμπλέκονται στο σχεδιασμό και θα αποφασίσουμε. Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο και τον κ. Μπάγεβιτς, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να είναι ακόμα πιο μεγάλη. Η εμπιστοσύνη αυτή με γεμίζει αυτοπεποίθηση, αλλά και με όρεξη για δουλειά. Σίγουρα έχω να μάθω πολλά. Και θα μάθω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν, σε αυτούς τους δυο ανθρώπους για τη στήριξη που παρέχουν σε μένα και στο επιτελείο μου. Εύχομαι να μην προδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Όσον αφορά τον σχεδιασμό, σίγουρα θα γίνουν κι άλλες προσθήκες».
Κέρδη και απώλεια:

«Όταν είμαστε σε μία τέτοια κατηγορία, όπως έλεγα και στους ποδοσφαιριστές μου, και νομίζω ήταν το πρώτο μάθημα δημοσιογραφίας που κάνατε κι εσείς: η είδηση δεν είναι αν ο σκύλος δαγκώσει έναν άνθρωπο. Είδηση θα είναι αν ο άνθρωπος δαγκώσει έναν σκύλο.

Έτσι και στην περίπτωσή μας η είδηση δεν ήταν για μας να κερδίσουμε. Η είδηση θα ήταν αν χάναμε ένα παιχνίδι. Όπως κι έγινε. Όπως τους έλεγα: σημασία δεν έχει τι έκανες χθες, σημασία έχει τι κάνεις σήμερα. Στόχος ήταν να ανέβουμε. Ανεβήκαμε. Δεν χρίζει κριτικής η κατηγορία που παίζαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: