Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Θάνατος 20χρονου ποδοσφαιριστή στα Χανιά!!

Είχε αγγίξει με γυμνά χέρια ένα μολυσμένο ποντίκι και έπαθε λεπτοσπείρωση.

Θάνατος 20χρονου ποδοσφαιριστή στα Χανιά
Η είδηση του θανάτου 20χρονου Χανιώτη, που αγωνιζόταν στη θέση του τερματοφύλακα σε ομάδα της Α' κατηγορίας του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, από λεπτοσπείρωση, έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία των Χανίων.

Σύμφωνα με τον διευθυντή υγειονομικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Χανίων, νευροχειρουργό Γιώργο Αρχοντάκη, ο 20χρονος μεταφέρθηκε την Πέμπτη στο Νοσοκομείο Χανίων με έντονους πόνους στο στομάχι, αφού είχε αγγίξει με γυμνά χέρια ένα μολυσμένο ποντίκι.

Οι γιατροί, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός είχε εμφανίσει λεπτοσπείρωση, νόσος που μεταδίδεται από ποντίκια.

Εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο εκδήλωσε υψηλό πυρετό και σηψαιμία και χθες βράδυ, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.
Μάλιστα, η ομάδα της Κρήτης προχώρησε μέσω facebook στην ανακοίνωση του θανάτου του 20χρονου ποδοσφαιριστή: «Ο ΔΑΑΟΧ πονάει και θρηνεί… Καλό ταξίδι τερματοφυλακάρα… Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Ανακοίνωση για την απώλεια του Μιχάλη Φουντουλάκη, εξέδωσε και η ΕΠΣ Χανίων. Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Χανίων στο άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του ποδοσφαιριστή του Δ.Α.Α.Ο.Χ. Φουντουλάκη Μιχαήλ αποφάσισε ομόφωνα όπως:

1.Εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
2.Παραστεί το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
3.Καταθέσει χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.
4.Δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Εκ του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων
Καλό ταξίδι Μιχαλάκι...».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Πλατανιάς.

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του 20χρονου Μιχάλη Φουντουλάκη, ο αναπάντεχος θάνατος τού οποίου βύθισε στο πένθος σύσσωμη τη Χανιώτικη κοινωνία. Παράλληλα, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Δ.Α.Α.Ο.Χ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το 20χρονο παλικάρι...».

Πηγή: Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: