Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Τα σήκωσε όλα ο Δώνης!!

Πρώτη χρονιά και έκανε νταμπλ στην Κύπρο ο Γιώργος Δώνης! Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το διπλό που ήθελε στο ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΛ (1-0), κατακτώντας και το πρωτάθλημα!

Τα σήκωσε όλα ο Δώνης!
Το 23ο πρωτάθλημα στην ιστορία του πανηγυρίζει ο ΑΠΟΕΛ!

Έστω και με καθυστέρηση –λόγω της αναβολής απ' τα επεισόδια την προηγούμενη εβδομάδα- η ομάδα του Γιώργου Δώνη έκανε το διπλό κόντρα στην ΑΕΛ, στο κεκλεισμένων των θυρών «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πανηγύρισε το back to back τίτλο, κάνοντας παράλληλα φέτος νταμπλ μετά και την κούπα στο Κύπελλο.

«Χρυσός» σκόρερ για τους θριαμβευτές ο Σέρινταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κι εν μέρει κόντρα στη ροή του αγώνα, που εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Φεγκρούς. Στο υπόλοιπο του αγώνα η ΑΕΛ προσπάθησε να ισοφαρίσει -ένα σκορ που θα της έδινε τον τίτλο- αλλά παρά την υπεροχή της δεν μπόρεσε να σκοράρει και είδε να χάνει... μέσα απ' τα χέρια της το πρωτάθλημα, με τον "Θρύλο" να πανηγυρίζει μέσα σε μικρό διάστημα ακόμα ένα τρόπαιο, επιβεβαιώνοντας την φετινή του κυριαρχία στην Κύπρο.

ΑΕΛ: Φεγκρούς, Αϊρόσα, Θεοφίλου, Ουόν, Καρλίτος, Ντεντέ, Νικολάου (74' Καλουτζέροβιτς), Οριόλ, Μοντέιρο (63' Οχένε), Εντμάρ (80' Εμπό), Ινταμπντελάι.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Αμορίν, Ολιβέιρα, Σέρτζιο, Αντωνιάδης, Βινίσιους, Γκόμες, Χαραλαμπίδης (63' Χαραλαμπίδης), Αλεξάνδρου, Σιέρινταν (73' Μαντούκα), Ντε Βινσέντι (87' Μπόρδα).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: