Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ζέκα: «Είμαι στον Παναθηναϊκό και νιώθω καλά»

Στην πιθανότητα επέκτασης της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα αναφέρθηκε ο Κάρλος Ζέκα σε συνέντευξή του στην πορτογαλική τηλεόραση.

Ζέκα: «Είμαι στον Παναθηναϊκό και νιώθω καλά»
Στις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό για την πιθανότητα επέκτασης της συνεργασίας τους αναφέρθηκε ο Κάρλος Ζέκα σε συνέντευξή του στην πορτογαλική τηλεόραση, με αφορμή το φιλικό της Εθνικής στην Πορτογαλία.

Ο αρχηγός των «πράσινων» τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και μου έχει γίνει πρόταση να επεκταθεί η συνεργασία μας για δύο ακόμη χρόνια. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, θα το συζητήσω με τον μάνατζερ μου και θ' αποφασίσω»

Όσον αφορά τη γενικότερη παρουσία του στην ομάδα σχολίασε: «Τον πρώτο χρόνο προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Την δεύτερη σεζόν δεν είχαμε καλή πορεία, όμως φέτος καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να εξασφαλίσουμε την έξοδο μας στην προκριματική φάση του Champions League. Αυτοί ήταν οι βασικοί στόχοι μας».

Πάντως, δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο πρωτάθλημα της πατρίδας του: «Πάντα ήταν στόχος μου να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο στην Πορτογαλία γιατί είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο αυτή την περίοδο είμαι στον Παναθηναϊκό και νιώθω πολύ καλά στην ομάδα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: