Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Σοκαριστικός τραυματισμός και… τέλος Μουντιάλ!! (video)

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Μόντες του Μεξικού που τραυματίστηκε σοβαρά στη νίκη με 3-1 επί του Ισημερινού και χάνει το Μουντιάλ. Πιθανό να συμβεί το ίδιο και με τον Καστίγιο. Δεν έπαιξε ο Πουλίδο.

Σοκαριστικός τραυματισμός και… τέλος Μουντιάλ! (video)
Μεγάλη γκαντεμιά για δύο παίκτες στο ίδιο παιχνίδι! Ο Μόντες του Μεξικού συγκρούστηκε με τον Καστίγιο του Ισημερινού, με τον τραυματισμό του πρώτου να σοκάρει και να χάνει σίγουρα το Μουντιάλ, ενώ για τον δεύτερο τα νέα δεν είναι εξίσου καλά και φαίνεται πως ούτε αυτός θα δώσει το «παρών».

inner

Για την ιστορία στο εν λόγω ματς, οι Μεξικάνοι φάνηκαν πως είναι πιο δυνατοί και επικράτησαν 3-1. Προτού γίνει η φάση με τη σύγκρουση των δύο, ο Μόντες είχε ανοίξει το σκορ, με τους Φαμπιάν και Μπανγκουέρα να χρίζονται εξίσου σκόρερ για τους νικητές. Για τους ηττημένους το γκολ της τιμής ήρθε απ’ τον Βαλέντσια λίγο πριν το τέλος.

Ο Πουλίδο που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε για το Μεξικό, το οποίο είναι στον πρώτο όμιλο με Βραζιλία, Κροατία και Καμερούν, ενώ απ’ την άλλη ο Ισημερινός θα παίξει (στον πέμπτο) με Γαλλία, Ελβετία και Ονδούρα.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: