Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Υπομονή συνιστά ο Μπαρτζώκας!

Ξέρει πως η ομάδα του απέχει 40 λεπτά απ’ το πρωτάθλημα. Αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραμένει ήρεμος και συνιστά υπομονή ενόψει του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Υπομονή συνιστά ο Μπαρτζώκας
Δεν αποπροσανατολίζεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας απ’ το στόχο του Ολυμπιακού. Που δεν είναι άλλος απ’ το να σηκώσει το πρωτάθλημα αύριο στο ΣΕΦ. Για το οποίο, όμως, θα χρειαστεί υπομονή… απ’ όλους, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι 40 λεπτών όπου κάθε κατοχή θα είναι σημαντική και θα πρέπει να έχουμε όλοι μας υπομονή για να κάνουμε αυτό που πρέπει», ανέφερε σχετικά ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Απ’ την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Σλούκας, συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να παίξουμε όπως και στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν πρόκειται να είναι εύκολο το ματς αύριο σε καμία των περιπτώσεων. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο ΟΑΚΑ. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να πάρουμε τη νίκη και τον τίτλο αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: