Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Τα «μέτωπα» του Παναθηναϊκού!

«Καυτό» αναμένεται το προσεχές δεκαήμερο για τον Παναθηναϊκό που στόχος είναι να ‘χει… ανακοινώσει τους Καραγκούνη, Μπούρμπο και να βάλει πλώρη για τα υπόλοιπα ανοιχτά «μέτωπα» στις μεταγραφές.

Τα «μέτωπα» του Παναθηναϊκού
Έτοιμος για τις πρώτες… τζίφρες και ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο δεκαήμερο είναι πλέον ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιώργος Καραγκούνης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορέσει για τρίτη φορά στην καριέρα του την πράσινη φανέλα, αφού η συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Αναστασίου φαίνεται πως φέρνει… happy end. Γιατί ναι μεν εκκρεμεί το οικονομικό, αλλά δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο για την επιστροφή του «Κάρα» ούτως ώστε να κλείσει την καριέρα του στο τριφύλλι και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα υπάρξει οριστική κατάληξη.

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί με τον Χρήστο Μπούρμπο. Ο Γιάννης Αλαφούζος χθες τον χαρακτήρισε ως το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε, αλλά εξίσου είπε ότι η υπόθεσή του δεν είναι τελειωμένη. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και την προσεχή Δευτέρα (02/06) εκδικάζεται η προσφυγή του κατά του ΟΦΗ. Εφόσον ο 32χρονος δικαιωθεί, τότε ανοίγει… διάπλατα ο δρόμος για να ντυθεί στα πράσινα.

Από ‘κει και πέρα ανοιχτό παραμένει το θέμα με τον Ντάρεν Άμπροουζ. Απ’ την πρώτη στιγμή που «βγήκε» το όνομά του στην… επιφάνεια, ο Παναθηναϊκός έδειξε πως ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του. Κι όντως ισχύει. Ο παίκτης έμεινε χθες ελεύθερος, ξέρει από Ελλάδα (μετά το πέρασμά του απ’ τον Απόλλωνα Σμύρνης) και θεωρείται μια πολύ προσιτή περίπτωση. Ουσιαστικά φαίνεται πως απομένει το… πράσινο φως της τεχνικής ηγεσίας για να προχωρήσει η υπόθεση.

Ως προς τους δανεικούς παίκτες δεν υπάρχει κάτι «φρέσκο». Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν και Αμπέντ και Σίλντενφελντ. Ειδικά για τον δεύτερο όμως οι εξελίξεις φαίνεται πως πάνε για μετά το Μουντιάλ απ’ τη στιγμή που συμμετέχει με την εθνική Κροατίας και η Ντιναμό Μόσχας θα περιμένει μήπως ο διεθνής στόπερ κάνει καλές εμφανίσεις και μπορέσει να προσελκύσει μια πρόταση για την αποχώρησή του, προκειμένου οι Ρώσοι να βγάλουν… ζεστό χρήμα. Για τον Αλγερινό εξίσου τα πράγματα παραμένουν περίπλοκα, αφού η Νιούκαστλ ορίζει εν πολλοίς το τι μέλλει γενέσθαι κι ακόμα δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το αν οι «καρακάξες» τον υπολογίζουν για του χρόνου. Αν όχι… η αγκαλιά του τριφυλλιού τον περιμένει. Έστω και με νέο δανεισμό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: