Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Γυναίκα πέτρα σκανδάλου στην Εθνική ομάδα!!

Ο θρυλικός Aποδυτηριάκιας κάνει στον sportdog μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί...

Δεν θα πω τι τρέχει, ποτέ δεν ήταν κίτρινος και κουτσομπόλης γειτονιάς ο αποδυτηριάκιας. Μόνον να σημειώσω πως δεν αποκλείεται να έχουμε ρεπετισιόν σκηνικό, όπως πριν από 20 χρόνια. Αυτό μπορώ να το αποκαλύψω, μάλιστα όταν ο υπαίτιος του σκανδάλου δεν είναι πια στη ζωή.

Η εθνική ομάδα βρίσκεται στις ΗΠΑ για το μουντιάλ του 1994. Η κυρία σύζυγος στην Αθήνα, και κάτι παίρνει το αυτί της, ότι ο άνδρας, μέλος της αποστολής, την έχει βρει με μια μεταφράστρια. Ονόματα δεν λέμε, ούτε αν ο εν λόγω επιβήτορας είναι ποδοσφαιριστής, προπονητής, παράγοντας, δημοσιογράφος, γιατρός, μασέρ.
Η απατημένη σύζυγος κουμπώνει την πληροφορία, ότι πράγματι ο σύζυγος ξεσκίζεται κάθε βράδυ. Φθάνει στο ξενοδοχείο της Βοστώνης η κερατωμένη, αλλά την εμποδίζουν οι σεκιουριτάδες. Είμαι η τάδε, αφήστε με να περάσω, διαφορετικά θα τα σπάσω όλα, ό, τι βρίσκω μπροστά μου, υποθάλπτετε μοιχεία, κι άλλα τέτοια για σώου θεατρικό.
Πράγματι, η σύζυγος μπουκάρησε στο δωμάτιο του συζύγου και τα έκανε όλα λίμπα. Τον τσάκωσε στο κρεββάτι με την μεταφράστρια, την “Πέτρα”. Από τότε όλοι στην εθνική ομάδα την λέγανε έτσι, “Πέτρα”, ότι ήταν η πέτρα του σκανδάλου.
Περιττή πληροφορία. Μετά το επεισόδιο η “πέτρα”, η εν λόγω μεταφράστρια ζευγάρωσε, επίσης στο παράνομο, με τον μεγάλο διαιτητή Βοτρώ. Γιατί θυμήθηκα την περίπτωση; Είπαμε. Αν δεν προσέξει κάποιος την ελληνική αποστολή μήπως επαναληφθεί το σκηνικό στη Βραζιλία.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής - γ@μιάς της ιστορίας, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Η δύναμη του ήχου, της εικόνας, των πολυμέσων. Ολοι γνωρίζουν τον Πελέ, τον Μαραντόνα, τον Μέσι. Ελάχιστοι αυτόν που άνοιξε τον δρόμο στο γηπεδικό star system. Τον πρώτο που λάνσαρε το μοντέλο ποδοσφαιριστής- playboy.
Χοσέ Λεάντρο Αντράντε. Mαύρος ποδοσφαιριστής που έκανε θραύση και στις γκόμενες. Περιγράφεται στο εξαιρετικό ρεπορτάζ του Μπράιν Ολιβερ στον «Guardian» ως μποέμ, επιρρεπής στις κραιπάλες, απρόσιτος από τους κοινούς θνητούς και πληθωρικός μέσα στο γήπεδο. Το βαρύ πυροβολικό της πρώτης σπουδαίας ομάδας που ανέδειξε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Της Ουρουγουάης.
Ναι, κύριε. H Ουρουγουάη έχει τέσσερα αστέρια στη φανέλλα της. Eκτός από τα παγκόσμια κύπελλα του 1930 και 1950, η Φιφα αναγνώρισε ως εφάμιλλες επιτυχίες της τα χρυσά μετάλλια στους ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι το 1924 και στο Αμστερνταμ το 1928. Μη ξεφύγουμε. Θα μιλήσουμε άλλη φορά για την πιο μαγική και μαγεμένη ομάδα.
Μεγάλος παίκτης ο Αντράντε, που λες, μέσα και έξω από την περιοχή. Σκόραρε σε όλα τα γήπεδα. Τα χωμάτινα, τα κυριλάτα, τα κωλόμπαρα και τα ξενοδοχεία. Το 1924 όταν έσκασε μύτη στο Παρίσι, λόγω ολυμπιακών αγώνων, δεν άργησαν να τον μπανίσουν όλες οι προχωρημένες γκόμενες της εποχής.
Πρώτη απ` όλες η Κολέτ. Διάσημη συγγραφέας και περφόμερ στο Μουλέν Ρουζ, διασημότερη από κάθε άλλη για τις λεσβιακές αναζητήσεις της. Δεν έλεγε όχι όταν της καθόταν κανένα αντρικό κελεπούρι, όπως ο παίδαρος Αντράντε.
Μεταξύ χαλαρών νικών της Σελέστε ο άνθρωπός μας εμφανιζόταν στις κοσμικές εκδηλώσεις. Σε ένα κοκταίηλ πάρτυ πρωτοκουτούπωσε την Κολέτ, η οποία, μεγαλοκοπέλλα πια, έχασε το ντέρμπυ στη συνέχεια από την Τζοζεφίν Μπαίηκερ (φωτό), το πρώτο αστέρι της παριζιάνικης νύχτας. Μια μαύρη καλλονή η Τζοζεφιν έκανε αεροπλανικά στα καμπαρέ και στο κρεββάτι. Συνδέθηκαν με πάθος και με το ίδιο παρατσούκλι. «Μαύρη πέρλα» η κυρία, «Μαύρη πέρλα» κι ο παικταράς.
30-05-14baker
Ετσι όπως τον περιγράφουν οι ιστορικοί της εποχής, με αδυναμία και στο αλκοόλ, θα μπορούσε να μιλήσει κανείς για τον αφρο - Ουρουγουανό πρόγονο του Τζωρτζ Μπεστ. Η κατάληξή του ήταν ανάλογη. Η αναγνώριση πολύ μικρότερη, όμως. Πέθανε σε άσυλο του Μοντεβιδέο στα 56 του, μπεκρούλιακας και πάμφτωχος. Η Ιστορία απλά τον κατέγραψε, δεν τον αποθέωσε. Ισως συμβεί κάποια στιγμή. Πιθανόν στη γενέτειρά του, το Σάλτο. Την πόλη που πολλά χρόνια αργότερα έβγαλε από τις γειτονιές της τα δυο σύγχρονα κανόνια του ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης. Τον αρχιπαικταρά και αλητάμπουρα Λουίς Σουάρες και τον μέγιστο σκόρερ Εντισον Καβάνι.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: