Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

«Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Ότι ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για την κατάκτηση της νίκης στον τέταρτο τελικό τόνισε ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, επισημαίνοντας την παρουσία του κόσμου του «δικέφαλου» στο ματς.

«Φαβορί ο ΠΑΟΚ»
Για τον χαρακτήρα του φαβορί που έχει ο ΠΑΟΚ στους τελικούς με τον Πανιώνιο στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Νέας Σμύρνης τόνισε την παρουσία του κόσμου του «δικέφαλου» στο κλειστό της Πυλαίας, αναφέροντας πως η ομάδα του πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη για να στείλει της σειρά στον τελευταίο τελικό.

«Είναι το τέταρτο ματς της σειράς και, ασφαλώς, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, γιατί έχει το προβάδισμα στις νίκες και χρειάζεται μόνο μια για να τελειώσει την σειρά. Παίζει, επίσης, στο γήπεδο του και μπροστά στον κόσμο του. Βέβαια, εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας, όπως σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς. Το πιο σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα είναι η συγκέντρωση των παικτών μας».

Τέλος, ο Γιάννης Αθανασούλας προσθέτει: «Οδηγός μας στον τέταρτο αγώνα θα είναι το ματς, που προηγήθηκε. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας με την καλή άμυνα μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, γι’ αυτό απαιτείται συγκέντρωση για 40’ και προσήλωση στο πλάνο των προπονητών μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: