Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

«Μπήκαν» και οι τρεις στον Παναθηναϊκό!

Μέρος της προπόνησης έβγαλαν Ματσιούλις, Λάσμε και Γκιστ και έδειξαν πως έστω και δύσκολα θα παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

«Μπήκαν» και οι τρεις στον Παναθηναϊκό
Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Παναθηναϊκό που καλείται την Κυριακή να κάνει το μπρέικ μέσα στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού και να παραμείνει ζωντανός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά τις «ντόπες» απ’ τον κόσμο, οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τους «ερυθρολεύκους». Αφού λοιπόν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εστίασε κυρίως με βίντεο στα λάθη αλλά και στα «θέλω» του, στη συνέχεια οι παίκτες βγήκαν στο παρκέ.

Εκεί όπου ο «Φράγκι» είδε με ικανοποίηση τους Ματσιούλις, Λάσμε και Γκιστ να βγάζουν μέρος της προπόνησης εν αντιθέσει με την χθεσινή μέρα όπου είχαν μείνει εκτός. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ταλαιπωρείται και από διάστρεμμα, ο δεύτερος πονάει στον αυχένα μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στον τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ, ενώ ο τρίτος αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο.

Και για τους τρεις υπάρχει αισιοδοξία πως θα… σφίξουν τα δόντια και θα δώσουν το «παρών» στον υπέρ πάντων αγώνα για την ανατροπή! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: