Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Αλβέρτης: «Δεν υπάρχουν περιθώρια»

Να δείξουν στο παρκέ του ΣΕΦ το πόσο θέλουν η σειρά των τελικών να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ περιμένει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. «Κερδίζουμε ή πάμε σπίτι μας», είπε ο Ούκιτς.

Αλβέρτης: «Δεν υπάρχουν περιθώρια»
Τον καλύτερο εαυτό τους πρέπει να δώσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον αυριανό τελικό της Α1 Ανδρών κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ώστε να μην κριθεί από αύριο ο τίτλος του πρωταθλητή, όπως δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. «Στόχος όλων μας είναι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι απλό... Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολο», σχολίασε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Αλβέρτης: «Είμαστε στο 1-2 και πάμε για τον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν έχουμε κανένα άλλο περιθώριο και καμία άλλη επιλογή. Όλοι έχουμε ένα κοινό στόχο και θα πρέπει να το δείξουμε και στο παρκέ, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει τη σειρά και πάλι πίσω στο ΟΑΚΑ».

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ανέφερε από την πλευρά του: «Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο σε ότι αφορά τη διαμόρφωση της σειράς. Είμαστε στο 1-2 και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά: Ή κερδίζουμε ή πάμε σπίτι μας. Η προσπάθεια όλων, ο στόχος όλων είναι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι απλό... Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολο. Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει, ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε, αλλά όλο αυτό, όλα αυτά τα λόγια θα πρέπει αν μετατραπούν σε πράξεις για να υπάρξει συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: