Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Δεν φόβισε η Κολομβία!! (video)

Χωρίς τον Φαλκάο στη σύνθεσή της, η αντίπαλος της Εθνικής στο Μουντιάλ, Κολομβία αν και προηγήθηκε με δύο γκολ, δεν κατάφερε να νικήσει την Σενεγάλη (2-2) και έδειξε πως μόνο άτρωτη δεν είναι.

Δεν φόβισε η Κολομβία (video)
Ναι μεν θεωρείται το φαβορί στον όμιλο της Εθνικής στο Μουντιάλ, αλλά αυτό δεν κάνει την Κολομβία πανίσχυρη. Οι Λατινοαμερικάνοι έμειναν στο 2-2 με την Σενεγάλη σε φιλικό προετοιμασίας και έδειξαν αν μη τι άλλο πως... παίζονται!

Μπροστά σε αρκετό κόσμο της στην Αργεντινή (όπου διεξήχθη το φιλικό) και χωρίς τον Φαλκάο στη σύνθεσή της, η ομάδα του Πέρκερμαν προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τα τέρματα των Γκουτιέρεζ (12’) και Μπάκα (45’). Η απάντηση των Αφρικανών ήρθε στο δεύτερο μέρος και... ξεγύμνωσε τα αμυντικά προβλήματα των αντιπάλων της Ελλάδας.

Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης ο Κονατέ μείωσε –με τον Μοντραγκόν να φέρει ευθύνη-, ενώ στο 52’ με τρομερό γκολ ο Εντόι έφερε στα ίσα το παιχνίδι. Οι Κολομβιανοί έκαναν αρκετές αλλαγές, απ’ το 67’ έπαιξαν και με πάικτη παραπάνω (λόγω της αποβολής του Σεκ), αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα για τρίτη φορά, αν και είχαν την υπεροχή και κάποιες –λίγες- ευκαιρίες.

Επόμενο τεστ τους πριν την πρεμιέρα στο Μουντιάλ με την Εθνική (14/6) είναι με την Ιορδανία στις 7 του μήνα.



Η σύνθεση της Κολομβίας: Μοντραγκόν, Γέπες (46’ Ζαπάτα), Αρμέρο, Βαλντές (66’ Μπαλάντα), Αγκιλάρ, Ζουνίγκα (46’ Αρίας), Σάντσες (46’ Μεχία), Κουιντέρο, Γκουτιέρεζ (46’ Ράμος), Ιμπάρμπο, Μπάκα (66’ Τζάκσον Μαρτίνεζ)


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: