Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ο Παπαδόπουλος και οι… υπόλοιποι!

Το βάρος στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής έχουν ρίξει στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Ντάνκο Λάζοβιτς να είναι ψηλά στη σχετική λίστα. Στάση αναμονής για Κουρμπέλη, Κοροβέση.

Ο Παπαδόπουλος και οι… υπόλοιποι
Για πέντε ακόμη μεταγραφές τουλάχιστον θα κινηθεί η ΑΕΚ το επόμενο διάστημα, ώστε να σχηματιστεί το ρόστερ με το οποίο θα αγωνιστεί στη Football League.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψουν στη δράση Ντ’ Ακόλ και Μπρέτσεβιτς, με τους κ.κ. Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλο και Δέλλα να έχουν προκρίνει τις περιπτώσεις του Ντάνκο Λάζοβιτς και του Δημήτρη Παπαδόπουλου για την ενίσχυση της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης.

Η διαφορά με τον Σέρβο επιθετικό δεν είναι μεγάλη, ενώ για τον Έλληνα άσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Παράλληλα, στην «Ένωση» εξετάζουν και την περίπτωση του Μιχάλη Μανιά, ο οποίος βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων στον Αρη για να αποφασίσει για το μέλλον του.

Στον «Δικέφαλο» παρακολουθούν διακριτικά τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ ενδέχεται να «ζεσταθεί» περισσότερο το ενδιαφέρον, αν κάτι δεν πάει καλά με τους άλλους δύο φορ.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στην επίθεση, καθώς καθημερινά φτάνουν διάφορες προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ.

Αναμονή για Κουρμπέλη και Κοροβέση

Δεδομένη είναι η επιθυμία της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη, όμως το θέμα δεν είναι τόσο λεπτό.

Ο 21χρονος μεσοαμυντικός θα ήθελε να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, αλλά οι απαιτήσεις του Αστέρα Τρίπολης για την παραχώρησή του κρίνονται υπερβολικές.

Πάντως, στην «Ένωση» δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν, ενώ πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον νεαρό άσο. Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Νίκου Κοροβέση.

Όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες ο 23χρονος μπακ-χαφ να γίνει παίκτης του «Δικεφάλου», στον οποίο σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα για να τον αποκτήσουν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: