Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

«Φτιαγμένος» στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός!

Μετά τις ψυχολογικές «ντόπες» από περίπου 500 φίλους του στο ξενοδοχείο, η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο ΣΕΦ… έτοιμη να «πεθάνει» για το μπρέικ! Χωρίς Γιαννακόπουλο στο Φάληρο.

«Φτιαγμένος» στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν έμειναν στη χθεσινή επίσκεψη στο ΟΑΚΑ για να τονώσουν τους παίκτες. Όπως αναμενόταν έκαναν το ίδιο ακριβώς και σήμερα κατά την αναχώρηση του τριφυλλιού απ’ το ξενοδοχείο με προορισμό το ΣΕΦ.

Περίπου 500 φίλοι των πράσινων αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας λίγα λεπτά προτού αναχωρήσει για το φαληρικό γήπεδο ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό και μέσω συνθημάτων ζήτησαν το διπλό επί του αιωνίου αντίπαλου για να ξαναμπεί στο κόλπο του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια τεχνικό τιμ και παίκτες έφτασαν στο «άντρο» των «ερυθρολεύκων» δίχως προβλήματα και δίχως να συμβεί το παραμικρό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν βρίσκεται στο ΣΕΦ, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να ηγείται της αποστολής.

Ματσιούλις, Λάσμε και Γκιστ είναι στην 12άδα, αλλά θα φανεί κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά πόσο ο «Φράγκι» θα τους χρησιμοποιήσει, ανάλογα με την ετοιμότητά τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: