Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

«Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ»

Την έμπρακτη στήριξή τους στην ομάδα μπάσκετ –σε μια δύσκολη καμπή της- έδειξαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση. Παρόντες Δημήτρης και Θανάσης Γιαννακόπουλος.

«Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ»
Με τόσες χαρές που τους έχει χαρίσει το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, δεν θα μπορούσαν οι φίλοι της ομάδας να μην βρεθούν στο πλάι του Φραγκίσκου Αλβέρτη και των παικτών του.

Μπορεί οι εμφανίσεις να μην είναι καλές, μπορεί το πρωτάθλημα να ‘χει γλιστρήσει απ’ τα χέρια του τριφυλλιού, αλλά περίπου 200 οπαδοί του συλλόγου έδωσαν σήμερα το «παρών» στην προπόνηση για να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους.

Ανέβηκαν λοιπόν από νωρίς στο ΟΑΚΑ και αρχικά αποθέωσαν κάθε παίκτη ξεχωριστά. Στη συνέχεια πέρασαν στα… λόγια και ουσιαστικά προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους πράσινους για τη συνέχεια των τελικών.

Το μήνυμά τους ουσιαστικά ήταν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς και στο παρελθόν έχουν αποδείξει πως ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν. Τους ζήτησαν, δε, να παλέψουν με όλα τους τα… δόντια στο ΣΕΦ για να έρθει το μπρέικ και να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2. Και ο «Φράγκι» δεσμεύτηκε πως αυτό θα γίνει…

Δίπλα στην ομάδα, φυσικά, οι Δημήτρης και Θανάσης Γιαννακόπουλος, όπως συνηθίζουν, που παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: