Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

«Μην επιτρέψετε σε κανέναν να στερήσει αυτόν τον τίτλο»!

Την προσοχή των φίλων του Ολυμπιακού που θα γεμίσουν το ΣΕΦ ζητά με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός που τους καλεί να μην επιτρέψουν σε κανένα να στερήσει τον τίτλο από την ομάδα.

«Μην επιτρέψετε σε κανέναν να στερήσει αυτόν τον τίτλο»!
Ανακοίνωση με αποδέκτες τους φίλους του Ολυμπιακού εκδόθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Σε αυτήν οι Πειραιώτες καλούν τον κόσμο να επιδείξει κόσμια συμπεριφορά στον τέταρτο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό και να απομονώσει οποιονδήποτε θέσει σε κίνδυνο τη διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου.

Η ανακοίνωση:

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού,

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σας ευχαριστεί για τη στήριξη που έχετε προσφέρει μέχρι σήμερα στην ομάδα σε όλη την φετινή αγωνιστική περίοδο. Την Κυριακή η ομάδα δίνει τον τελευταίο φετινό αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και με νίκη κατακτά το Πρωτάθλημα.

Η ομάδα χρειάζεται την υποστήριξη σας μόνο με την φωνή σας, μόνο με τον παλμό σας και την μοναδική δύναμη του κόσμου του Ολυμπιακού. Με τη δυναμική παρουσία σας, τη διατήρηση της τάξης κατά τη διάρκεια του αγώνα και την απόλυτη συγκέντρωση όλων προς την τελική νίκη, αύριο το βράδυ θα είμαστε Πρωταθλητές Ελλάδας 2014! Είναι απαραίτητο όμως να είσαστε όλοι προσεκτικοί και σωστοί στην συμπεριφορά σας καθώς η ομάδα δεν αξίζει άλλες τιμωρίες και πρόστιμα.

Συγκεκριμένα:

- Πρέπει να προσέλθετε στο γήπεδο νωρίς (οι θύρες θα ανοίξουν στις 17.00) ώστε να διευκολύνετε τόσο τη δική σας πρόσβαση όσο και το έργο των αρμοδίων υπαλλήλων.

-Δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει κανείς χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο. Το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό, ονομαστικό και είναι παράνομο να μεταβιβασθεί. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια προς πώληση.

-Θα υπάρχουν 3 προέλεγχοι κατά τη διαδικασία πρόσβασης στο γήπεδο ενώ η ταυτότητα σας είναι απαραίτητη για την είσοδο σας. Πρέπει να είστε συνεργάσιμοι και πρόθυμοι έτσι ώστε να εισέλθετε στο γήπεδο γρήγορα και με ασφάλεια και να μην έχετε πάνω σας αντικείμενα τα οποία δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο (κέρματα, αναπτήρες, βεγγαλικά, φωτοβολίδες κ.α.). Υπάρχει ο κίνδυνος σύλληψης σας με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα.

-Η μοναδική θέση στην οποία μπορείτε να καθίσετε είναι η θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο σας.

-Δεν επιτρέπεται είτε να κάθεστε σε άλλη θέση, είτε να κάθεστε ή να στέκεστε όρθιοι σε διαδρόμους, σκαλιά και προσβάσεις σε θύρες εξόδου.

Μην επιτρέψετε σε κανέναν να δημιουργήσει πρόβλημα στην αγαπημένη σας ομάδα και να στερήσει αυτόν τον τίτλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: